Sisata i guzata
Well-known member
Pa ja nisam frend sa uvlakacima, ti si frend sa mojim uvlakacima...Mi smo iskreniji prijatelji nego ti sa svojim uvlakačima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja nisam frend sa uvlakacima, ti si frend sa mojim uvlakacima...Mi smo iskreniji prijatelji nego ti sa svojim uvlakačima.
Od Thirstina sigurno nije gori. Pa kakva je ono spika.Venturu diraju moji uvlakaci, a di ces goreg od paska
EeeeeZa oldija
Opet smo ljubomorni... Venty krivo pucasOd Thirstina sigurno nije gori. Pa kakva je ono spika.
nikad ne reci nikadNece ni sombrero ovdje jebat pa je svejedno tu
Nikad somy nikad...nikad ne reci nikad
sve ima svoju cijenu hahaNikad somy nikad...
Jos zapakirana originalTako je , ti si nepotrošena , objasni ljudima ljubavi
Nemoj molim te prodavati te feminističke spike. Ljudi moji, pa ovo je 21. stoljeće, i sad netko priča pizdarije kao da smo u srednjem vijeku, o čemu se brije, jbt pa muškarci kuhaju doma, spremaju, peglaju, oni koji imaju djecu čuvaju ih, pa što bi ste još htjele. U mom radnom okruženju nije bilo govora o razlici u plači (zna se koliko je koeficijent i dodatak i bio ti m ili ž isto je), izmišljala su se rukovodeća radna mjesta da bi imali ebenu spolnu ravnopravnost....Neravnopravnost spolova, rat...
Ma zajebavam se Oldie, uzivajte u muziciNemoj molim te prodavati te feminističke spike. Ljudi moji, pa ovo je 21. stoljeće, i sad netko priča pizdarije kao da smo u srednjem vijeku, o čemu se brije, jbt pa muškarci kuhaju doma, spremaju, peglaju, oni koji imaju djecu čuvaju ih, pa što bi ste još htjele. U mom radnom okruženju nije bilo govora o razlici u plači (zna se koliko je koeficijent i dodatak i bio ti m ili ž isto je), izmišljala su se rukovodeća radna mjesta da bi imali ebenu spolnu ravnopravnost....
Oprosti što sam ti napao skupljača lajkova.Opet smo ljubomorni... Venty krivo pucas
Ja ti ne pratim skupljace lajkova... Mozete mi se svi redom ulizivat ali ja znam svoje...Oprosti što sam ti napao skupljača lajkova.
uživaš u muzici oldy? hahah
n emogu ovo otvoriti... Samo za Somya.
Kliknite prikazi na youtube.. Znam da vam se svidan emogu ovo otvoriti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|