Kakvu istinu? Pa ako sam bio jednom zašto ne bi mogao drugi put.Ne kazem ja nista.. Samo istinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvu istinu? Pa ako sam bio jednom zašto ne bi mogao drugi put.Ne kazem ja nista.. Samo istinu
Prvi se mačići bacaju u vodu. SiG ne čitaj ovu porukuA joj ono kad sam išao je bilo neko božićno raspoloženje.
Aaa najezila sam se...Prvi se mačići bacaju u vodu. SiG ne čitaj ovu poruku
Pa sto ne krenes?Kakvu istinu? Pa ako sam bio jednom zašto ne bi mogao drugi put.
Nisam raspoložen. Ali da jesam ne bi mi bio problem otići.Pa sto ne krenes?
Nisam, samo sam skuzio da nema vatreA kaj si ti detektiv?
Ovo je ko da mi u pikadu 3 puknes u sriduVencavao sam se i razvodio s kafanama velegradskiiiim... Mozart jel dobroo
Evo još malo i ti ćeš biti Well known memberGdje je moj mali suncani momak ............ cekao sam, znao sam i dozivio sam .......... niti 2 dana ....
Sve je dobro dok patak ne bude imao veci broj poruka nego ja...Evo još malo i ti ćeš biti Well known member
To ce on sutra vecSve je dobro dok patak ne bude imao veci broj poruka nego ja...
Krajem vikenda, eventualno ponedjeljakSve je dobro dok patak ne bude imao veci broj poruka nego ja...
Onda zbogom forume.. Nije ovo vise sport za mene...Krajem vikenda, eventualno ponedjeljak
Primijetio sam da mu Mod briše poruke.Sve je dobro dok patak ne bude imao veci broj poruka nego ja...
Nedostaje nam svježe, inspirativne krvi....Onda zbogom forume.. Nije ovo vise sport za mene...
Korupcija na forumuPrimijetio sam da mu Mod briše poruke.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|