Sisata i guzata
Well-known member
Jezero, ali vidim na fotkama neuredenoNeka šuma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jezero, ali vidim na fotkama neuredenoNeka šuma?
Malo mozes na zmiju nagazit dok hebesUgh moram reci uvreda za pravi Ontario. Malo izgleda kao bara.
to je dogovorenoSomby me vodi na Ontario
Mozda u stvarnosti izgleda bolje I ako je drustvo dobro tad se pojaca dozivljaj..Jezero, ali vidim na fotkama neuredeno
haha nema zmijaMalo mozes na zmiju nagazit dok hebes
malo je divlje.ato se tražiMozda u stvarnosti izgleda bolje I ako je drustvo dobro tad se pojaca dozivljaj..
Bok Somby nije vas bilo jucerbok sigice i ostali
Super, dosao je Marijole i uljepsao mi vecer.. Nisam cinicna...kako je bilo sinoć?
Divljina ima svoje drazimalo je divlje.ato se traži
On je jucer dosao da kaze da zna sve o meni i ne znam kako da to shvatim...drago mi je. kako je sa venturom?
nema ničeg. ni vode za piće. sve donosiš sa sobom.Divljina ima svoje drazi
Tak dok je tebe zabavljao meni nije htio odgovorit na porukuSuper, dosao je Marijole i uljepsao mi vecer.. Nisam cinicna...
Cudi me, bili smo tu sviTak dok je tebe zabavljao meni nije htio odgovorit na poruku
shvatiš kako ti paše.ti si svoja. baš te briga šta drugi misleOn je jucer dosao da kaze da zna sve o meni i ne znam kako da to shvatim...
O jbt sta ako ti pozli.. Ili te stvarno nesto ubode..nema ničeg. ni vode za piće. sve donosiš sa sobom.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|