M
Mozart deleted
Guest
Nesto ko Bojan Tomovic znaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto ko Bojan Tomovic znaci
Balkanska verzijaNesto ko Bojan Tomovic znaci
Plava motorolaBalkanska verzija
Tenerife ove godine... A za Uskrs Opatija..Idealni su uvjeti ima se. Gdje se putuje?
Ajbg netko trosi na kurve, a netko na putovanjaIma se, moze se
TopJa sam prosle godine trebao na Bora-Boru al su me sjebali ovi s covidom..
Ali plan i dalje ostaje..
Bas me zanima ..hoce je ovi drugi vodit na Bora-Boru..
Cini mi se kao da je tu bilo nekih osjecaja...Bas me zanima ..hoce je ovi drugi vodit na Bora-Boru..
Jbg ..sam necu ici ..to je sigurno
Setnjica lagana i rucak ja volim mjesta za penzice, zato mi je Budva bila bezvezeSto imas za ciniti u Opatiji mislim vile su bile dobre prije 60 godina ima vrtova ali to je vise za penziće. Ništa Karibi?
Zato cemo sada pametnije igrati..I nije vazno na kojem mjestu cura ima oglas ni za koji cijenu...nema tu ljubavi..
Ajooj party imam 350 dana u godini, daj da malo odmorim i od klubova i od seksa i sminke...Meni je dobro samo mislio sam da si vise za "party" atmosfere.
Ma nisu to svinje to su najkorektniji ljudi.. Nikad nikakvih problema s njima jer kuze igru..Zato cemo sada pametnije igrati..
I naravno ..biti muska svinja..
Ali dobro..
Da mi je bila draga je ..
Ali nikada nisam osjecao ljubomoru ili slicno kada bi rekla da ne moze da ima "poslovnih" obaveza..
Cak samje i ja povezao s nekima..
Ali dobro bilo i proslo ..
Jaoo nema partya bez tip top izgledabez sminke imam after party sama sa sobom na terasi..Sto ce ti sminka za party ........ zar nemas povjerenja u prirodni izgled i unutarnje isijavanje .. ljepote
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|