Ranjenaduša
Active member
Cuj.
Malo je ipak nezgodno da idemo frend i ja na Bira-Boru..kaj ne?
Barem meni..
Barem meni..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali iznajmljena djevojka ne moze zamijeniti pravuCuj.
Barem meni..
Nasla treceg klijentaMada vidis ..frend mi danas javio da se ni njemu ne javlja .
Da se nije ko Mehunka zaljubila..
Ak je tak onda je opravdano
A cuj ..i od Bill Gatesa ima netko bogatiji..Nasla treceg klijenta
Ajbg netko trosi na
Ovo je ispod pojasa jos trazim tu na koju vrijedi trositi marljivo pratim recenzije..Ajbg netko trosi na kurve, a netko na putovanja
A sto ocekujete od djevojke i tretmana?Ovo je ispod pojasa jos trazim tu na koju vrijedi trositi marljivo pratim recenzije..
A bit ce i za putovanje mozda ne Tenerife al i Medveja bu ok
To nije tu za javni chat...A sto ocekujete od djevojke i tretmana?
Isto ko i kod seanse kod psihoterapeuta, pola sata slušaš kako je sve divno i bajno, točno kolko si i platioA sto ocekujete od djevojke i tretmana?
Aa fetisi neki...To nije tu za javni chat...
Ne ..Aa fetisi neki...
Ne, zasto bi znali.. U prostoru je jedno, privatno druga pricaOvo je cista znatiželja i ako je pre-privatno sprijeci me. Ali ta dinamika znaju li ti prijateljice, imaju li roditelji ideju cime se bavis. Kako to balansiraš ... previše me zanima znam
Jesam jednom u Maksimiru,ali ipak sam pobornik indoor aktivnostiPrimebil, jesi li ikada jebao u prirodi?
I ja, opustenije jeJesam jednom u Maksimiru,ali ipak sam pobornik indoor aktivnosti
Jedino šta je adrenalin na maksuI ja, opustenije je
Nisam probala, ali bi kraj neke vode... Ali to je vec romantika, ne moze ovakoJedino šta je adrenalin na maksu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|