Mizda je previdio a mozda si ga ti omelaCudi me, bili smo tu svi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mizda je previdio a mozda si ga ti omelaCudi me, bili smo tu svi
Oo jbt.. A kako dodes do tamo uopcePonesi prvu pomoc iz auta ............
haha blizu je pumpa plitvice. i arena. al na samom jezeru nema ništa. a što se tiće uboda otom potom hahaO jbt sta ako ti pozli.. Ili te stvarno nesto ubode..
A koliko ima od arene do tamohaha blizu je pumpa plitvice. i arena. al na samom jezeru nema ništa. a što se tiće uboda otom potom haha
znaš gdje je pumpa plitvice?Oo jbt.. A kako dodes do tamo uopce
To znamznaš gdje je pumpa plitvice?
oko 2 kmA koliko ima od arene do tamo
Aa jbt sad sam vidjela na mapi pa kako to nisam skuzilaoko 2 km
samo ograda dijeli jezeo i pumpu. tu si sigurno prošla puno puta,samo što se sa ceste ne vidi vodaTo znam
Da, sad vidim da je odmah do.. OMG fora...samo ograda dijeli jezeo i pumpu. tu si sigurno prošla puno puta,samo što se sa ceste ne vidi voda
samo sa pumpe dok ideš autom moraš se malo okolo vozitiDa, sad vidim da je odmah do.. OMG fora...
Ee tamo cu po kavu i prvu pomocsamo sa pumpe dok ideš autom moraš se malo okolo voziti
jedino nema tebe hahasve ima kod mene haha. i plinska boca i kava i frižider .udobne stolice,šator ,ležaljke
Šalim se s tobom jer znam da si paranoična oko toga. Nisi mi htjela reći u pp.On je jucer dosao da kaze da zna sve o meni i ne znam kako da to shvatim...
Šalim se s tobom jer znam da si paranoična oko toga. Nisi mi htjela reći u pp.
Ovo me podsjeca na znam sto si radila proslog ljeta...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|