Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su Zanamari i Iva Jerkovic jedine prepicke na Hrv. sceni...
Meni ni jedna id njih ne volim umjetne...Meni su Zanamari i Iva Jerkovic jedine prepicke na Hrv. sceni...
gledam novu tv pa sad je bila tamo njezina nova pjesmaMeni su Zanamari i Iva Jerkovic jedine prepicke na Hrv. sceni...
I to ženskaIntuicija
slazem se...prepickeMeni su Zanamari i Iva Jerkovic jedine prepicke na Hrv. sceni...
Ivu znam iz nocnog zivota, dobra je i kao osobaI to ženska
slazem se...prepicke
Ta cinjenica definitivno doprinosi vrijednosti...i ne nije sarkazamIvu znam iz nocnog zivota, dobra je i kao osoba
Sta se tice karaktera to daIvu znam iz nocnog zivota, dobra je i kao osoba
tko je vidio uživo ivu, mislim da ju nebi jebao ni da mu plati... hodajuci kostur, a bez sminke i lice katastrofaMeni ni jedna id njih ne volim umjetne...
Samo Dubravica za pekarske proizvode.. I Lidl krafne eventualno..Problem ovih dana je što sve više dućana peče svoje pekarske proizvode
i onda završiš sa štrudlom koja ima miris bureka ili bliskog mu proizvoda.
Zašto se o tome ne priča. #urota #cia #višnja
Mislim da mi je Oldie po pitanju toga dao najbolji savjet...Razmisljala sam:O Boze, zasto moram UVIJEK reci sve sto mislim i NIKAD nista ne mogu preusutjeti... Toliko bi mi laksi zivot bio da klimam glavom na sve i pravim se lijepa....
Ja znam Ivu,nije losa osoba,ali se nažalost spetljala s krivom osobomIvu znam iz nocnog zivota, dobra je i kao osoba
Da, to joj zamjeraju i radi njega takvi komentari... Ne mozes birati u koga ces se zaljubiti, vjeruj mi...Ja znam Ivu,nije losa osoba,ali se nažalost spetljala s krivom osobom
A ti misliš da je ona u njega Zaljubljena sve ovo vrijeme,pa ne smije ona njega ostavitiDa, to joj zamjeraju i radi njega takvi komentari... Ne mozes birati u koga ces se zaljubiti, vjeruj mi...
Mislim, tj cini mi se da joj pruza tek toliko da ne ode... I tako ostanes zarobljen vjecnoA ti misliš da je ona u njega Zaljubljena sve ovo vrijeme,pa ne smije ona njega ostaviti
Ali eto njezin izbor
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|