Sisata i guzata
Well-known member
Lako tako...Zatrpana je porukama podrške, izdrži, proći će sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako tako...Zatrpana je porukama podrške, izdrži, proći će sve
Možemo mi tu s foruma skupiti za jedan kontejner, i neki Samsung galaxy S1Past ce neka 3310 i vitez u Ladi možda grijani šator ........
Bitno da mobitel ima touch, da može cura surfati, nećemo baš nokiu 3310Možemo mi tu s foruma skupiti za jedan kontejner, i neki Samsung galaxy S1
Evo ja imam mob viska...Možemo mi tu s foruma skupiti za jedan kontejner, i neki Samsung galaxy S1
da ali što ako ona to dobije? mi ćemo ispast budaleOvo je samo razglabanje kao talk show ....... segment lude želje
Eto pokloni , napravi dobro nestoEvo ja imam mob viska...
Prije bi rekao impotencijaSimptom Covida 19 je erekcija cetiri sata... Pa vi nosite masku
Na 24 h, bas pise erekcijaPrije bi rekao impotencija
Samo lagano, pazi da ga ne svinesAh jos se pitam zasto 4 mjeseca vec ne mogu obuci hlace normalno .........
odlazak na wc je izazov .........
A nee... Navuces si budalu na vrat i dolazi ti bilo kad bilo kako... Cist racun, duga ljubav u ovom hobiju.. Vidimo se tad i tad za toliko i toliko... Nikakve kombinacije... Tako se cure i zene uvuku u probleme..Pa stan bi i mogla izvuci ..
2-3 puta mjesecno..
Mozda i mob.
Auto tesko.
SIG.evo bi li ti pristala na takav odnos za stan?
E ako tako pišu te prestižne tiskovine onda je tako....Na 24 h, bas pise erekcija
Nikada ne miješati posao i zadovoljstvo....Ovaj put se slažemo SiG.A nee... Navuces si budalu na vrat i dolazi ti bilo kad bilo kako... Cist racun, duga ljubav u ovom hobiju.. Vidimo se tad i tad za toliko i toliko... Nikakve kombinacije... Tako se cure i zene uvuku u probleme..
Zasto, meni je moj posao zadovoljstvo, svaki posao, inace ga ne bi radila.. Ali ne zelim nikakve kombinacije, kao sto napisah cist racun duga ljubav i nitko nikome duzan...Nikada ne miješati posao i zadovoljstvo....Ovaj put se slažemo SiG.
Slazem se tak je najbolje...Zasto, meni je moj posao zadovoljstvo, svaki posao, inace ga ne bi radila.. Ali ne zelim nikakve kombinacije, kao sto napisah cist racun duga ljubav i nitko nikome duzan...
Ma da, i iskustvo me tako naucilo.. Nema granice, lik zabrije da ovisis o njemu i da si njegovo vlasnistvo.. Svaki stan placala sam iskljucivo novcem..Slazem se tak je najbolje...
U svim drugim kombinacijama netko se osjeca zakinut..
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|