Svasta si ljudi zabriju...Ma da, i iskustvo me tako naucilo.. Nema granice, lik zabrije da ovisis o njemu i da si njegovo vlasnistvo.. Svaki stan placala sam iskljucivo novcem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svasta si ljudi zabriju...Ma da, i iskustvo me tako naucilo.. Nema granice, lik zabrije da ovisis o njemu i da si njegovo vlasnistvo.. Svaki stan placala sam iskljucivo novcem..
A da se radi o nekom normalnomA nee... Navuces si budalu na vrat i dolazi ti bilo kad bilo kako... Cist racun, duga ljubav u ovom hobiju.. Vidimo se tad i tad za toliko i toliko... Nikakve kombinacije... Tako se cure i zene uvuku u probleme..
Ma ne bi riskirala.. Imala slicnu situaciju u prvom stanu prije sest godina.. Lik kad bi dolazio po stanarinu sat vremena je gledao tv sa mnom... Bolje svatko svoje, meni stan, njemu lova..A da se radi o nekom normalnom
Ne... Nikako, a i nisam ostavljala takav dojam da bi netko pokusao pitatiDobro . A jesikad dosla u napast da "odradis" stanarinu..
Dal ti je to padalo na pamet..
Barem onak prolazno
Ja samu mladosti imao jednu situaciju gdje sam morao nesto odraditi na taj nacin ..Ne... Nikako, a i nisam ostavljala takav dojam da bi netko pokusao pitati
nisam imao takve simptome hahaNa 24 h, bas pise erekcija
neki novi zajebant?To ti imaju ovi do 30![]()
neki novi zajebant?
Svakom bi dobro dosao jedanPocela sam sa robovima pisati koliko je dosadno tu,![]()
Taj bi kod mene molio za milost...Svakom bi dobro dosao jedan![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|