Svasta si ljudi zabriju...Ma da, i iskustvo me tako naucilo.. Nema granice, lik zabrije da ovisis o njemu i da si njegovo vlasnistvo.. Svaki stan placala sam iskljucivo novcem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svasta si ljudi zabriju...Ma da, i iskustvo me tako naucilo.. Nema granice, lik zabrije da ovisis o njemu i da si njegovo vlasnistvo.. Svaki stan placala sam iskljucivo novcem..
A da se radi o nekom normalnomA nee... Navuces si budalu na vrat i dolazi ti bilo kad bilo kako... Cist racun, duga ljubav u ovom hobiju.. Vidimo se tad i tad za toliko i toliko... Nikakve kombinacije... Tako se cure i zene uvuku u probleme..
Ma ne bi riskirala.. Imala slicnu situaciju u prvom stanu prije sest godina.. Lik kad bi dolazio po stanarinu sat vremena je gledao tv sa mnom... Bolje svatko svoje, meni stan, njemu lova..A da se radi o nekom normalnom
Ne... Nikako, a i nisam ostavljala takav dojam da bi netko pokusao pitatiDobro . A jesikad dosla u napast da "odradis" stanarinu..
Dal ti je to padalo na pamet..
Barem onak prolazno
Ja samu mladosti imao jednu situaciju gdje sam morao nesto odraditi na taj nacin ..Ne... Nikako, a i nisam ostavljala takav dojam da bi netko pokusao pitati
nisam imao takve simptome hahaNa 24 h, bas pise erekcija
neki novi zajebant?To ti imaju ovi do 30
neki novi zajebant?
Svakom bi dobro dosao jedanPocela sam sa robovima pisati koliko je dosadno tu,
Taj bi kod mene molio za milost...Svakom bi dobro dosao jedan
Tel: 064/677-677
|
|
|