Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg, noći su hladne za terase, piše se i pratiJel moguce da ste 400 strana i u ovoj temi natukli
A sto drugo da se radi?A jbg, noći su hladne za terase, piše se i prati
LjubiA sto drugo da se radi?
Jel ono "ljubi bližnjega svoga"?????
Ko samog sebe..Jel ono "ljubi bližnjega svoga"?????
Nije dobro ako se to u samoći svede "na samoga sebe"Ko samog sebe..
..al glavu ne gubi..
Eee... Istina..al glavu ne gubi..
Ima nesto mudroga i u meniEee... Istina
O cemu ti to Sig...di te tocno svrbi?Ali car Marijole koji u temi nahvali neku a onda u pp kaze "nije bas nesto"
Kako tu neku nahvalis a onda venturi pises kako nije bas nestocar, kazem ja...O cemu ti to Sig...di te tocno svrbi?
Zavisi kako ih shvatis...Opet.si pocela otrovne strelice bacati...
Možda isfrustrirani Ventura baca klipoveOpet.si pocela otrovne strelice bacati...
Moja bolna rana me ignorira....Možda isfrustrirani Ventura baca klipove
Nije istina. Opet lazes. Samo muljas. A to sve u cilju da diskreditiras neku novu curu. Samo zato sto si ljubomorna jer u podsvijesti znas da je zgodna i to te muci i svrbi jel.Kako tu neku nahvalis a onda venturi pises kako nije bas nestocar, kazem ja...
Daaa, ljubomorna sam jer se jebala s tobom, skuzio si me totalnoNije istina. Opet lazes. Samo muljas. A to sve u cilju da diskreditiras neku novu curu. Samo zato sto si ljubomorna jer u podsvijesti znas da je zgodna i to te muci i svrbi jel.
Nije istina da sam rekao nije bas nesto. Istina je da poznavajuci Venturu, nisam mu preporucio odlazak kod nje iz razloga koje svi tu znamo... Ali nisam rekao da nije bas nesto...
Skuzio je da si baba tracara i shvatio je da je najbolje da te ignorira.. znao sam ja da je pametan Ventura... i stedi lovu za ukrajinke i brazilkeMoja bolna rana me ignorira....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|