Sisata i guzata
Well-known member
Javio se, rekao je da nece doci jer mu nismo zanimljiviSkuzio je da si baba tracara i shvatio je da je najbolje da te ignorira.. znao sam ja da je pametan Ventura... i stedi lovu za ukrajinke i brazilke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javio se, rekao je da nece doci jer mu nismo zanimljiviSkuzio je da si baba tracara i shvatio je da je najbolje da te ignorira.. znao sam ja da je pametan Ventura... i stedi lovu za ukrajinke i brazilke
Kolega, pa kako to svi štede osim nas dvojice, po nama kao da dolazi kraj svijete, nemamo mjeruSkuzio je da si baba tracara i shvatio je da je najbolje da te ignorira.. znao sam ja da je pametan Ventura... i stedi lovu za ukrajinke i brazilke
Prvo pandemija..tko zna sto nas ceka..samo udriKolega, pa kako to svi štede osim nas dvojice, po nama kao da dolazi kraj svijete, nemamo mjeru
Slažem se, tko zna što se valja iza brdaPrvo pandemija..tko zna sto nas ceka..samo udri
Zato ja svaki dan zivim kao da je posljednji...Slažem se, tko zna što se valja iza brda
Evo ti si tu, to mi je dovoljnoNema ti danas publike nesto sig?
Ma jesam ja tu ali nisam tvoj FanEvo ti si tu, to mi je dovoljno
Ma jesi, moj odmetnuti fan...Ma jesam ja tu ali nisam tvoj Fan
Plovimo nekada i mirnim vodama ali fan nisam nikad bio..Ma jesi, moj odmetnuti fan...
Onda ces tek postati...Plovimo nekada i mirnim vodama ali fan nisam nikad bio..
Samo ako se utreniras kao Tia ,))))))Onda ces tek postati...
To se nece desiti...Samo ako se utreniras kao Tia ,))))))
Onda uzivaj u sombrerimaTo se nece desiti...
Ali priznaj da si fan, tj da samo mene citas tu..Onda uzivaj u sombrerima
Milance je u pravu ...samo rokajZato ja svaki dan zivim kao da je posljednji...
Citam ponekad i tvoje gluposti ali razlog zasto sam tu je drugiAli priznaj da si fan, tj da samo mene citas tu..
To mi je stil zivota... Znamo onu "nikada se promjeniti necu"....Milance je u pravu ...samo rokaj
Bas me zanima koji...Citam ponekad i tvoje gluposti ali razlog zasto sam tu je drugi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|