Sisata i guzata
Well-known member
Ajde se prijavi kao admin pa cemo pricat.. Prejadan sija ni ne znam šta je seeking, neka stranica jel, nemam ti ja snage za ulogirat se na te gluposti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde se prijavi kao admin pa cemo pricat.. Prejadan sija ni ne znam šta je seeking, neka stranica jel, nemam ti ja snage za ulogirat se na te gluposti
Al mas snage trazit gdje ja odsjedam hahaha svaka cast za voljuja ni ne znam šta je seeking, neka stranica jel, nemam ti ja snage za ulogirat se na te gluposti
daj mi reci tko je admin da mu kažem da mi izbriše profil jer se ne kužim previše imam snage jer mi je to drugi posao, mogu te nać odmah ako bas želiš tj osim ako nisi rezervirala apartman na crno onda nažalost ne moguAjde se prijavi kao admin pa cemo pricat.. Prejadan si
Gdje pise da se ja s tobom hocu nac adminko.. Sorry ja ti vise to ne radim... Potrazi na seeking..daj mi reci tko je admin da mu kažem da mi izbriše profil jer se ne kužim previše imam snage jer mi je to drugi posao, mogu te nać odmah ako bas želiš tj osim ako nisi rezervirala apartman na crno onda nažalost ne mogu
nezelim se ja s tobom nać, ali mogu te nać. upali vijuge, ja ne tražim, drugi traže meneGdje pise da se ja s tobom hocu nac adminko.. Sorry ja ti vise to ne radim... Potrazi na seeking..
To ne netko koga ce murija pokupit ubrzo ako ne prestane srat i ne odjebe sa fejk ptofilicimaCarla ti si očito moćan forumaš kad možeš naći svakog
ja bih prije rekla da će tebe....To ne netko koga ce murija pokupit ubrzo ako ne prestane srat i ne odjebe sa fejk ptofilicima
Drugi traze tebe, a ti trazis mene... Kakva cast... Slusaj me sad dobro. Ovaj cas da si obrisao ovaj profil jer mene u gradu znaju po tuzbama.. Tako da razmisli...nezelim se ja s tobom nać, ali mogu te nać. upali vijuge, ja ne tražim, drugi traže mene
Mene nema zasto... Ne reklamiram bijelo roblje i pljackaske straniceja bih prije rekla da će tebe....
uuuuuuu razmislila sam, NEDrugi traze tebe, a ti trazis mene... Kakva cast... Slusaj me sad dobro. Ovaj cas da si obrisao ovaj profil jer mene u gradu znaju po tuzbama.. Tako da razmisli...
To ti je kao saucesniku oko 5 godina zatvoraMene nema zasto... Ne reklamiram bijelo roblje i pljackaske stranice
A i SVI podaci ti pisu na netuTo ti je kao saucesniku oko 5 godina zatvora
kleveta je isto kažnjiva... treba da te nazovemTo ti je kao saucesniku oko 5 godina zatvora
Nije kleveta, radis ono sto SVI vide.. Nazovi slobodno, moje ime nije tajmakleveta je isto kažnjiva... treba da te nazovem
imenom?
samo ću rec za kraj, Zagreb je mali grad!Nije kleveta, radis ono sto SVI vide.. Nazovi slobodno, moje ime nije tajma
Dakle SVI clanovi su svjedoci...Nije kleveta, radis ono sto SVI vide.. Nazovi slobodno, moje ime nije tajma
Aha Hahahah ti znas tko sam ja, ja znam tko si ti, znas di me mozes naci isto kao i ja tebe... Zar ista vise treba dodati.....samo ću rec za kraj, Zagreb je mali grad!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|