Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I drugi putaDivno si nam predstavio Africki kontinent, hvala ti na tome
Snimi ko ti brani? Kače nisu opasne. Imaš riđovku i poskoka kod nas otrovne ove ostalu su male bebe niš koristi.Ljudi odoh na rucak i molite se za mene da ne padnem sa litice ili da me zmija ne ujede jer je put od hotela do centra malo zastrasujuc... Najrade bi vam snimala da vidite..
Pa kaj nije sad većeraLjudi odoh na rucak i molite se za mene da ne padnem sa litice ili da me zmija ne ujede jer je put od hotela do centra malo zastrasujuc... Najrade bi vam snimala da vidite..
Pa meni je prvi obrok neznam za vasPa kaj nije sad većera
Ali pogled dolje koji puca sa terase je bombaSnimi ko ti brani? Kače nisu opasne. Imaš riđovku i poskoka kod nas otrovne ove ostalu su male bebe niš koristi.
Haha pa meni je bio trećiPa meni je prvi obrok neznam za vas
Ej Jura možda se Viki zaljubila pa više neradi ko i Sig hahaKoju god temu otvorim ili je svađa ili se spominje Viki.
Hm u koga bi se ona zaljubila. Znao sam da sam je trebao pitat oce se udat za mene i zašto neće.Ej Jura možda se Viki zaljubila pa više neradi ko i Sig haha
https://www.vecernji.hr/showbiz/sla...-ozenio-19-godisnju-bivsu-prostitutku-1441417 onda bi u novinama i ja vjerojatno završioHm u koga bi se ona zaljubila. Znao sam da sam je trebao pitat oce se udat za mene i zašto neće.
Ih koje ti brige imaš, da bar Jura i Ninja imaju takve. Njihova briga je VIki kako vidim.Evo prosla kroz kamenjar sa lampicom na mobu i izbila direkt na plazu.. Ja cestovni put do dolje jos uvijek neznam tako da me ceka isto i na povratku...
Skužio sam da ti i Jura imate isti problemIh koje ti brige imaš, da bar Jura i Ninja imaju takve. Njihova briga je VIki kako vidim.
Ja moram cucka prošetat, odnjet sutra anjcuga na kemijsko. Otići pajdošu na momačku. Dobro je da me nije za kuma zel jer bi mu još striptezetu morao keširati
Otrovala bi se zmija da tebe ugrizeLjudi odoh na rucak i molite se za mene da ne padnem sa litice ili da me zmija ne ujede jer je put od hotela do centra malo zastrasujuc... Najrade bi vam snimala da vidite..
Kad su me cule pobjegle su mi s puta... Ali svijetlim sa lampicom na mobu, haosOtrovala bi se zmija da tebe ugrize
U kojem to hotelu imaju ručak u 20h na večer.. Pitam za prijateljaLjudi odoh na rucak i molite se za mene da ne padnem sa litice ili da me zmija ne ujede jer je put od hotela do centra malo zastrasujuc... Najrade bi vam snimala da vidite..
Shvatile su tko ide pa pbjegleKad su me cule pobjegle su mi s puta... Ali svijetlim sa lampicom na mobu, haos
Realno ja planirao 3. put , al ne radi cijeli tjedanSkužio sam da ti i Jura imate isti problem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|