Sisata i guzata
Well-known member
U hotelu je samo dorucak,upravo pisem da sam se spustala IZ HOTELA prema restoranima na plaziU kojem to hotelu imaju ručak u 20h na večer.. Pitam za prijatelja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U hotelu je samo dorucak,upravo pisem da sam se spustala IZ HOTELA prema restoranima na plaziU kojem to hotelu imaju ručak u 20h na večer.. Pitam za prijatelja
Kaki je to hotel. Sa pola zvjezdice , a što se momak nije isprisija.U hotelu je samo dorucak,upravo pisem da sam se spustala IZ HOTELA prema restoranima na plazi
Odi kod drugeRealno ja planirao 3. put , al ne radi cijeli tjedan
Vila Milla,ne idem ja bilo gdje, nije platio on vec ja...Kaki je to hotel. Sa pola zvjezdice , a što se momak nije isprisija.
To nije vredu da ti platiš a ne on. Eto ds te ninja upecao sigurno bi ti on platio i skinuo ti zvijezde s nebaVila Milla,ne idem ja bilo gdje, nije platio on vec ja...
Ja si mogu dozvolit da volim nekoga neovisno o parama...To nije vredu da ti platiš a ne on. Eto ds te ninja upecao sigurno bi ti on platio i skinuo ti zvijezde s neba
Koje druge. Ajde eto ako imaš koju za preporučit pišiOdi kod druge
Pa esi me maloprije pitaoKoje druge. Ajde eto ako imaš koju za preporučit piši
Imaš ove dvije koje sam zakeljio na jel me netko tražioKoje druge. Ajde eto ako imaš koju za preporučit piši
Ma to si je Sisata umislila da je na odmoru, vjerojatno je u Zagrebu na stanu i tipka po mobitelucisto info, villa mila nije hotel nego vila koja u ponudi uopće nema dorucak ručak ni večeru a i svi datumi su još prije bukirani po tj,dva.
Adminko ne znas u kojem sam mjestu, ne trudi se...cisto info, villa mila nije hotel nego vila koja u ponudi uopće nema dorucak ručak ni večeru a i svi datumi su još prije bukirani po tj,dva.
Omegica ne seri... Drzi se svog vinograda...Ma to si je Sisata umislila da je na odmoru, vjerojatno je u Zagrebu na stanu i tipka po mobitelu
rekla si makarska rivijera, vrlo lako, a i svaka čast sto hodas 1km do plaže i 3km do grada eh, kad bi ti znala tko sam i šta sve mogu nebi vise ovakve gluposti pisala. hahhahaAdminko ne znas u kojem sam mjestu, ne trudi se...
Nemam ti ja togaOmegica ne seri... Drzi se svog vinograda...
Eto ova fotka u profilu... A ti dalje reklamiraj seeking sirotanurekla si makarska rivijera, vrlo lako, a i svaka čast sto hodas 1km do plaže i 3km do grada eh, kad bi ti znala tko sam i šta sve mogu nebi vise ovakve gluposti pisala. hahhaha
Ni to nemas... StetaNemam ti ja toga
ja ni ne znam šta je seeking, neka stranica jel, nemam ti ja snage za ulogirat se na te glupostiEto ova fotka u profilu... A ti dalje reklamiraj seeking sirotanu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|