Sisata i guzata
Well-known member
A ovo da izbrises profile ti je bio isprva moj dobronamjeran savjet jer ti se svi clanovi KOJI POSTOJEsmiju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne treba, sve je receno...... a sad uzmi terapiju. Zbogom sisać guzaćAha Hahahah ti znas tko sam ja, ja znam tko si ti, znas di me mozes naci isto kao i ja tebe... Zar ista vise treba dodati.....
Samo mi ostali neznamo...Aha Hahahah ti znas tko sam ja, ja znam tko si ti, znas di me mozes naci isto kao i ja tebe... Zar ista vise treba dodati.....
Jel moguce da si ti samo mali pijun iza kojeg stoji nesto vise... Jer ne sumnjam da bi me ti mali cudace blokirao da si mogao...ne treba, sve je receno...... a sad uzmi terapiju. Zbogom sisać guzać
Ili i ovo iskoristavas zarad citanosti ovog pacenickog mjestaJel moguce da si ti samo mali pijun iza kojeg stoji nesto vise... Jer ne sumnjam da bi me ti mali cudace blokirao da si mogao...
mala i sitna jesam al admin nažalost nisamJel moguce da si ti samo mali pijun iza kojeg stoji nesto vise... Jer ne sumnjam da bi me ti mali cudace blokirao da si mogao...
Možda je to bivši ModeratorJel moguce da si ti samo mali pijun iza kojeg stoji nesto vise... Jer ne sumnjam da bi me ti mali cudace blokirao da si mogao...
Ma ne, tocno znam cijelu filozofiju... A ja pametna sam mu ljetos jos dala savjet da privuce zene jer di su zene tu su i frajeriMožda je to bivši Moderator
Ljubavnom da pogodim... Radi fejk oglaseTa fotka od Carle je bila u oglasu prije nekoliko mjeseci. Možda postoji.
pa imaš i recenzije za mene u postovima od prošle godine za jedno određeno područje tako da....Ljubavnom da pogodim... Radi fejk oglase
Radis fejk oglase buuu.....pa imaš i recenzije za mene u postovima od prošle godine za jedno određeno područje tako da....
Da. Ne znam je li fejk ali sjećam se.Ljubavnom da pogodim... Radi fejk oglase
i ova slika je bila, da staro...Da. Ne znam je li fejk ali sjećam se.
Nemoj oprošajku molim tea sad stvarno, izuzev svega, neka mi se javi osoba koja zna admina ili nekog tko upravlja ovim nasim računima, jer kolko vidim nema nigdje deactivate ..
Ne volim rastankeNemoj oprošajku molim te
Da, ali nisi bila Carla nego drugo ime.i ova slika je bila, da staro...
Na ono tvoje zagreb je mali grad dodala bi Vrbovec je jos manjia sad stvarno, izuzev svega, neka mi se javi osoba koja zna admina ili nekog tko upravlja ovim nasim računima, jer kolko vidim nema nigdje deactivate ..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|