Ispravak FedererAli Pederer je tolko nagradio Viky da nije trebala par dana raditi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravak FedererAli Pederer je tolko nagradio Viky da nije trebala par dana raditi
Ima koja fotkaIma je
Znači da ćeš ipak nešto raditPremlada sam ja za mirovine...
Nisam nikada... Meni je to oduvijek bilo vise zanebancija nego posao... Ti jako dobro znas da ja ne radim za HR tvrtkuPa onda si i ti bila jadna kad si od takvih ovisila
Sorry omaklo mi se slovoIspravak Federer
Znam, ti ni ne radiš u RHNisam nikada... Meni je to oduvijek bilo vise zanebancija nego posao... Ti jako dobro znas da ja ne radim za HR tvrtku
Nemoj bit drzak prema jednoj dami.Pa onda si i ti bila jadna kad si od takvih ovisila
Da ti si još mlada piletinaPremlada sam ja za mirovine...
Mi smo stari znanciNemoj bit drzak prema jednoj dami.
20 god mlada od tebeDa ti si još mlada piletina
Novi sam na forumu.Tko je Viki.Može li se nabaviti njen broj?Ispravak Federer
Da malo se udebljala reko mi je Siniša kad je radila u Kranjči da je bila komad i da je lijepa u faciIma koja fotka
Da20 god mlada od tebe
Sinisa mene nije znao u kranciDa malo se udebljala reko mi je Siniša kad je radila u Kranjči da je bila komad i da je lijepa u faci
A kolko bi joj trebao dati. Koji je smisao davat 20 tisuća kn nekom ko traži 800 za 1h . To je ko ds brazilki daš 30 tisuća kn a traži 1500 kn za 1h. Ajd razmisli malo.Znaci nisi bio niti jednog kod viky, I sad odjedanput si navalio, zasto nisi prije isao jer vec se duze vrijeme prica o njoj, nego sad kad je nastala zbrka oko njega zelis ici, ponudi joj vise pa te primi odmah
Ne možeNovi sam na forumu.Tko je Viki.Može li se nabaviti njen broj?
Zato jer EGOA kolko bi joj trebao dati. Koji je smisao davat 20 tisuća kn nekom ko traži 800 za 1h . To je ko ds brazilki daš 30 tisuća kn a traži 1500 kn za 1h. Ajd razmisli malo.
Ajd primi i tog ninju. Da shvati neke stvari. Al pazi Federer ti nudi 10x viseSinisa mene nije znao u kranci
I sta... Neka sam... Moze mi se
Je zna te od tamo Maja nemoj glumitSinisa mene nije znao u kranci
I sta... Neka sam... Moze mi se
Hahh neka hvala...Ajd primi i tog ninju. Da shvati neke stvari. Al pazi Federer ti nudi 10x vise
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|