Da istina i Viki ima posao i rekla je da joj je ovo samo hobiI ne brini omega nitko normalan ne zivi samo od ovoga
Ja cu sutra u svoj apartman a ti na posel.. Jbg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da istina i Viki ima posao i rekla je da joj je ovo samo hobiI ne brini omega nitko normalan ne zivi samo od ovoga
A zašto ne tebiTakvi nam ne trebaju... Trebaju nam musterije... Tj ne meni vec curama
Kaj ćeš u apartmanu? Širiti noge? Pa i to je posaoI ne brini omega nitko normalan ne zivi samo od ovoga
Uzivat i suncat dupe... Ne pada mi na pamet.. A ti bas mozes reci da neka iz ovog posla zivi od TEBEKaj ćeš u apartmanu? Širiti noge? Pa i to je posao
Kaj ne ide dečko sa tobom ?Uzivat i suncat dupe... Ne pada mi na pamet.. A ti bas mozes reci da neka iz ovog posla zivi od TEBE
Pa ne mogu, al živi od NASUzivat i suncat dupe... Ne pada mi na pamet.. A ti bas mozes reci da neka iz ovog posla zivi od TEBE
Zato jer meni nije sila zajebavat se sa raznim psihimaA zašto ne tebi
Znaci nisi bio niti jednog kod viky, I sad odjedanput si navalio, zasto nisi prije isao jer vec se duze vrijeme prica o njoj, nego sad kad je nastala zbrka oko njega zelis ici, ponudi joj vise pa te primi odmahMa ionako nis ne kapiraju. Pogotovo Federeru nije jasno šta je napravio . Gorji od ninje postao. Sam čekam da ovaj ode u svoju državu pa da ja vidim jel tak dobra kak se prica .
Ne zivi.... Tko jos od toga ziviPa ne mogu, al živi od NAS
Di pise da ne ide?Kaj ne ide dečko sa tobom ?
Ali Pederer je tolko nagradio Viky da nije trebala par dana raditiUzivat i suncat dupe... Ne pada mi na pamet.. A ti bas mozes reci da neka iz ovog posla zivi od TEBE
Mora da si dobar komadZato jer meni nije sila zajebavat se sa raznim psihima
Pa sve ove s Po kojima je to primarni posaoNe zivi.... Tko jos od toga zivi
Eto ja ne moram nikada vise ahahahhAli Pederer je tolko nagradio Viky da nije trebala par dana raditi
Ima jeMora da si dobar komad
Jadne one ako od takvih zavise.Pa sve ove s Po kojima je to primarni posao
Sretno ti bilo u moroviniEto ja ne moram nikada vise ahahahh
Pa onda dobro onda ćeš širit noge hahaDi pise da ne ide?
Pa onda si i ti bila jadna kad si od takvih ovisilaJadne one ako od takvih zavise.
Premlada sam ja za mirovine...Sretno ti bilo u morovini
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|