Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zna... Upoznala sam ga prije godinu dana... Sta imam glumit.. Boli me kurac za tvoje misljenjeJe zna te od tamo Maja nemoj glumit
Pa nebi me sad primila sad je zaljubljena jel tako SigiHahh neka hvala...
Ne bi te primila ni kad nisam bila zaljubljenaPa nebi me sad primila sad je zaljubljena jel tako Sigi
Gle meni je rekla da je kod nje cijena uvijek ista i valjda sam joj stalni klijentAko je netko bio primjer 2 puta kod nje kao Ninja . Da li se on smatra stalnim ili novim. Da li će primit takve nakon federeara je glavno pitanje ili će i oni Morat Dat vise . Ili može po staroj tarifi
Pa ja nisam rekao da joj das 20 tisuca,mogao si joj dati kao i ostali, ja sam joj dao jer sam ja tako htjeo, a drugi su isli i za 800A kolko bi joj trebao dati. Koji je smisao davat 20 tisuća kn nekom ko traži 800 za 1h . To je ko ds brazilki daš 30 tisuća kn a traži 1500 kn za 1h. Ajd razmisli malo.
Ja ne dozvoljavam da me se zajebeE ninja zajebao si sve. I viki i Teu i sig. Možda najbolje da pređeš u drugi tim i daješ da te guze ili odeš do neke shemale za dzabe njima ionako diskrecija nije važna .
Bio si 2x? Jer bi sad mogla bit situacija da primi nove povremeno i da prima stalne e sad ne znam kog smatra stalnim? Kolko puta moraš bitGle meni je rekla da je kod nje cijena uvijek ista i valjda sam joj stalni klijent
Aha istina ne podnosiš meNe bi te primila ni kad nisam bila zaljubljena
A da te se izjebe? Jel dozvoljavaš to ? Al naravno ninja nije taj sretnik. Ninja vise sreće drugi putJa ne dozvoljavam da me se zajebe
Mama, mama, mogu li se igrat' s tvojom sisom?
Možeš, al nemoj preko ulice.
Tako je ja sam joj dao 800 a i 400 za 30 min i jednako se trudilaPa ja nisam rekao da joj das 20 tisuca,mogao si joj dati kao i ostali, ja sam joj dao jer sam ja tako htjeo, a drugi su isli i za 800
Nemam misljenje o tebiAha istina ne podnosiš me
Sad si ga unistioTako je ja sam joj dao 800 a i 400 za 30 min i jednako se trudila
Bio si 2 put znaci to je poanta price. Ko i Federer. Sad šta ona smatra stalnom musterijom. Jer čitao da zna zajebat nekad dogovorTako je ja sam joj dao 800 a i 400 za 30 min i jednako se trudila
Za 400 kn se jednako trudila ahahh....Sad si ga unistio
Sad si ga unistio
Pa da kaj se smiješ istina samo nismo imali toliko vremena kao 1 hZa 400 kn se jednako trudila ahahh....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|