Zbog čega ti je vrhunska kaj ti se najviše sviđa kod njeNe da je super, vrhunska je, nevjerojatna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog čega ti je vrhunska kaj ti se najviše sviđa kod njeNe da je super, vrhunska je, nevjerojatna
Ma sve mi svida, nema toga sta mi se ne svida, pocevsi od ljepote, pristupa, a tek pusenje, treba mi dosta da napisem, ali uglavnom 10/10Naravno da sam siroke ruke za kao sto je viky
Da pušenje je odlično stvarno i liže jaja to mene baš pali i voli se ljubit mala je bombaMa sve mi svida, nema toga sta mi se ne svida, pocevsi od ljepote, pristupa, a tek pusenje, treba mi dosta da napisem, ali uglavnom 10/10
Ma rekao sam nevjerojatna bombaDa pušenje je odlično stvarno i liže jaja to mene baš pali i voli se ljubit mala je bomba
Definitivno se slažem sa tobomMa rekao sam nevjerojatna bomba
Da nema tih fanatika vi nebi imale kaj jestiVi niste musterije, vi ste fanatici
Ma nemoj pa mi ju samo hvalimo jel je dobra kaj je u tome loše haVi niste musterije, vi ste fanatici
Sad će na mene drvljem i kamenjemMa nemoj pa mi ju samo hvalimo jel je dobra kaj je u tome loše ha
Pa i tebe bi hvalio da sam se sa tobom tak lijepo družioVi niste musterije, vi ste fanatici
Ma ionako nis ne kapiraju. Pogotovo Federeru nije jasno šta je napravio . Gorji od ninje postao. Sam čekam da ovaj ode u svoju državu pa da ja vidim jel tak dobra kak se prica .Vi niste musterije, vi ste fanatici
Tako je, samo hvalimo viky i hvalit cu je uvijekMa nemoj pa mi ju samo hvalimo jel je dobra kaj je u tome loše ha
Takvi nam ne trebaju... Trebaju nam musterije... Tj ne meni vec curamaDa nema tih fanatika vi nebi imale kaj jesti
Onda valjda znas da sto joj vise ime po forumu povlacis vecu stetu joj radisTako je, samo hvalimo viky i hvalit cu je uvijek
E u tome i je problem. Zato ti nije dala ni vode iz bokala, a Kam pak kaj drugo da je ne hvališ tolkoPa i tebe bi hvalio da sam se sa tobom tak lijepo družio
Pa odi kod Viki pa provjeri u čemu je problemMa ionako nis ne kapiraju. Pogotovo Federeru nije jasno šta je napravio . Gorji od ninje postao. Sam čekam da ovaj ode u svoju državu pa da ja vidim jel tak dobra kak se prica .
I ne brini omega nitko normalan ne zivi samo od ovogaTakvi nam ne trebaju... Trebaju nam musterije... Tj ne meni vec curama
Boze sacuvajPa i tebe bi hvalio da sam se sa tobom tak lijepo družio
A gle da nije imala dobre recenzije nebi išao kod nje kužišOnda valjda znas da sto joj vise ime po forumu povlacis vecu stetu joj radis
Pa ne znam jel bu radila nakon sto je ovaj napunio parama, a nema muda rec kolko je dao, al ima muda se hvalit .Pa odi kod Viki pa provjeri u čemu je problem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|