Nego di siJa nisam na forumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego di siJa nisam na forumu
Lijepo kazes slušaj mali. Jesi došao jebat ili podjebavat. Ako je prvo skidaj gaće , a ako je drugo vrsta su ti tamo pokažeš mu vrata i tjt .Zato ja NIKADA ne pitam kako se zovete, cime se bavite, gdje radite, gdje zivite...
Znaci tko je ikada cuo od mene ta pitanja...
A dobivala sam ih milion puta
Meni je moj psihijatar rekao da vi ne postojiteNego di si
Hahaha,važno da se ja i ti ne damo,niti ćemo se ikada datiEto nista...uzeo i ja mjesec dana pauze pa dosao vidjet sta ima..
Novoga, nista posebno osim sto je sig pojebala sve forumase u krugu od 150 km
Kod tebe ?
Evo jos mi je werdum ostao u zraku kao neispunjenoEto nista...uzeo i ja mjesec dana pauze pa dosao vidjet sta ima..
Novoga, nista posebno osim sto je sig pojebala sve forumase u krugu od 150 km
Kod tebe ?
neznam o ččemu pišeš? kad sam ja čije ime spomenuo?Pa naravno da neznas..kada se netice tebe...a sta da ti Sig objneznam šta ti to pišeš? avi tu detalje po kojim bite mogla prepoznati tvoja okolina...
Nije to dobro . Pitat ces se za mjesec dana di su pare kada ces biti na kruhu i vodi.Hahaha,važno da se ja i ti ne damo,niti ćemo se ikada dati
Ništa pametno,odbrojavanje do godišnjeg i malo EGE,makar sam se previše zaigrao u zadnje vrijeme
Meni je nemoguce narusit diskreciju jer vam 99 posto stvari lazem tako da... I nije stvar imena...vec me zivcira glupostneznam o ččemu pišeš? kad sam ja čije ime spomenuo?
E ibg...treba si dat oduska.Hahaha,važno da se ja i ti ne damo,niti ćemo se ikada dati
Ništa pametno,odbrojavanje do godišnjeg i malo EGE,makar sam se previše zaigrao u zadnje vrijeme
Taj nije bas svoj .Meni je moj psihijatar rekao da vi ne postojite
Velike mudrosti malog jureŽivot nije fer. Život nije med i mlijeko. Život je surov i okrutan. Svaka greška se skupo plaća.
Rekao sam mu da poprica s kolegom pod hitnoTaj nije bas svoj .
Kaze jura zivot nije feršto su ti sve pisali ovdje? kako su te vrijeđali? uvjek sam bio uz tebe. zato me ovo baš pogodilo. jbg
Jesi se zaljubio?malo si mi previše prirasla srcu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|