Šta piše na majicama. Na forumu ljubavni oglasnik fali psihijatar .Danas sam dobio inspiraciju dok sam citao forum i odma sam dao tiskati majice za radnike da znaju od kud mi ideja kad bude gotovo pokazem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta piše na majicama. Na forumu ljubavni oglasnik fali psihijatar .Danas sam dobio inspiraciju dok sam citao forum i odma sam dao tiskati majice za radnike da znaju od kud mi ideja kad bude gotovo pokazem
zašto misliš da sam proračunat? opće nisamA ok to da...to sam danas vec komm...
Ne mozes imat oglas da ti nitko ne pise recenzije, apsolutno... Ali sirov je i proracunat
Intuicijazašto misliš da sam proračunat? opće nisam
neču nikom biti uzor. pogotovo ovako grešan i tuSombi umjesto da si uzor ti si samog sebe bacit na block listu kod sig.
I da se javi na ovu temuŠta piše na majicama. Na forumu ljubavni oglasnik fali psihijatar .
A Sombi kako si ti mislio ici jebat za lovu i ostat anoniman...al neznam kako je mislila jebat se za lovu a ostat anonimna
krivoIntuicija
Isto pitanje postavilaA Sombi kako si ti mislio ici jebat za lovu i ostat anoniman...
Nikada me nije prevarila
eto neznamA Sombi kako si ti mislio ici jebat za lovu i ostat anoniman...
Moguce... Evo ja imam divne ljude koji nisu clanovi ovih budalastina gdje trosim vrijeme i to funkcionira savrseno...osta anoniman ko i ona koju platim. moguće?
Mislim na OBA foruma...Moguce... Evo ja imam divne ljude koji nisu clanovi ovih budalastina gdje trosim vrijeme i to funkcionira savrseno...
Ja sam pogrijesila kad su mi pali kriteriji i pocela sma primat forumase
Daj da je neki moj citatIzvukao sam jedan slogan iz tamo neke recenzije i to cu prilipit mojim mehanicarima na leđa dalje ne otkrivam bit ce gotovo za koji dan
Pa naravno da neznas..kada se netice tebe...a sta da ti Sig objavi tu detalje po kojim bite mogla prepoznati tvoja okolina...eto neznam
Nije tvoj a ubiti neznamDaj da je neki moj citat
Zato ja NIKADA ne pitam kako se zovete, cime se bavite, gdje radite, gdje zivite...Pa naravno da neznas..kada se netice tebe...a sta da ti Sig objavi tu detalje po kojim bite mogla prepoznati tvoja okolina...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|