Zvucalo je. Star je i sirov jbg ali siguran sam da je mislio na to da ne moze ostati anonimna da se ne pise nikakva recenzija a ne o njoj samoj i njezinom identitetuZvucalo je primitivno jebi ga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvucalo je. Star je i sirov jbg ali siguran sam da je mislio na to da ne moze ostati anonimna da se ne pise nikakva recenzija a ne o njoj samoj i njezinom identitetuZvucalo je primitivno jebi ga
Ja sam bezgrešneNek prvi baci kamen onaj koji je bez grijeha
A ok to da...to sam danas vec komm...Zvucalo je. Star je i sirov jbg ali siguran sam da je mislio na to da ne moze ostati anonimna da se ne pise nikakva recenzija a ne o njoj samoj i njezinom identitetu
Evo ti zlatna ribica sig...Samo kazi , tvoja zelja moja .......
Ma nek pise covjek ako ima sta ko sam ja da mu branim, demokratijaEvo ti zlatna ribica sig...
pa takvim se rečenicama svi vi tu služite. sad odjedno uvreda. sorry ako sam se krivo izrazioOk sve pet ali dogovor je dogovor...
Ja ne kazem nista za recenziju ali radi recenice kako se mislila jebat za lovu i bit anonimna idete na blok jer ne trpim glupe ljude
Bolje ne to je neki psihopata jbt... Vec godinu dana pise po forumu a dolje se oglas vrtiAna javi se Aci
Kakvo pisanje te spopalo...zaželi nesto...Ma nek pise covjek ako ima sta ko sam ja da mu branim, demokratija
Vidim tip uporanBolje ne to je neki psihopata jbt... Vec godinu dana pise po forumu a dolje se oglas vrti
Sve su mi se zelje ostvarile vecKakvo pisanje te spopalo...zaželi nesto...
Ja sam bezgrešne
Uspio* nema mrtvog EditaSombi umjesto da si uzor ti si samog sebe bacit na block listu kod sig.
Marijole kućo stara šta ima?Znaci da mozes razgovarat samo sa ovima koji su dalje od 300 km
Nema jebaca u ovoj drzavi koji nije zavrsio na toj listiSombi umjesto da si uzor ti si samog sebe bacit na block listu kod sig.
Eto nista...uzeo i ja mjesec dana pauze pa dosao vidjet sta ima..Marijole kućo stara šta ima?
Ovu temu odavno ne pratim jer je otišla kvragu
Ajde zanima meeDanas sam dobio inspiraciju dok sam citao forum i odma sam dao tiskati majice za radnike da znaju od kud mi ideja kad bude gotovo pokazem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|