Pa evo gledam da učim iz svojih grešakaNije... Ventura sindrom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo gledam da učim iz svojih grešakaNije... Ventura sindrom
IMa prijateljice ali ih ne nudi... Logicno jer prvo nije pimp, drugo nema koristi da nekoga zajebe, trece blokirale bi gaMa ima in znas sta?
Da kad bi ti dosao na tretman i nebi bio zadovoljan s onim za sto sam ti uredno platio i postivao to sto radis taj posao a dobio bahatost i tvoju psihicku neuracunljivost.Ako svi koji dolaze znaju da to ne treba nigdje spominjati onda to neka i naprave. Ja bi mu osobno kičmu slomio da nešto slično meni napravi.
Predaleko je sve otislo.. Oboje...Da kad bi ti dosao na tretman i nebi bio zadovoljan s onim za sto sam ti uredno platio i postivao to sto radis taj posao a dobio bahatost i tvoju psihicku neuracunljivost.
Sorry prika tu trebas sebi kicmu lomiti ako kuzis sto pisac htio reci
Ako si je imao mozes suditi ako nisi ostavi to drugomspogledaj što sam međimurcu gore napisao: ono što je maserka doživjela je u stvari vrlo zloban 'dišpet' bio, ali zapakirano kao recenzija.
Znas kako sam dosa do njih.... Javio se na oglas otisao bilo dobro.. išao opet bilo lipo... Isao opet bilo super... Isao opet bilo exstra... Isao opet bilo savršeno...... Sad smo prijatelji da tako nesto zajebem ZASTO...... NEEE... mene stop end go susreti ne zanimaju npr ege velika vecina sa velikim satovima na ziduMa ima in znas sta?
Svaka cast, evo neka moja filozofija i ono cemu tezim sa rijetkim normalnim ljudimaZnas kako sam dosa do njih.... Javio se na oglas otisao bilo dobro.. išao opet bilo lipo... Isao opet bilo super... Isao opet bilo exstra... Isao opet bilo savršeno...... Sad smo prijatelji da tako nesto zajebem ZASTO...... NEEE... mene stop end go susreti ne zanimaju npr ege velika vecina sa velikim satovima na zidu
A u kojem smislu..da cugamo...ili .Mirooo... Jedino si mi ti ostao druze moj sto se zg tice
NaravnoA u kojem smislu..da cugamo...ili .
Nije to tako tesko kad covjek zna sto zeli... Samo neki nemaju pojma sto želeSvaka cast, evo neka moja filozofija i ono cemu tezim sa rijetkim normalnim ljudima
Takvi nam i ne trebajuNije to tako tesko kad covjek zna sto zeli... Samo neki nemaju pojma sto žele
Ajd dobro..reko da nenavlacimo....Naravno
Hahahh to ce JuricaAjd dobro..reko da nenavlacimo....
E jbg sto je dobro dajes Jurici...Hahahh to ce Jurica
Placamo za to da budemo anonimniZasto bi vi trebali kao kurvis koji vara zenu ostat anonimni?
Tako je, ali to vazi i za drugu stranu.Placamo za to da budemo anonimni
On ce lakse, mladji jeE jbg sto je dobro dajes Jurici...
E stvarno sad si sve rekao..a jesi covjek...Placamo za to da budemo anonimni
Ma znao sam da ti na mene pazis...On ce lakse, mladji je
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|