Sisata i guzata
Well-known member
Kako, kako...Ima ima ( nisam ja)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako, kako...Ima ima ( nisam ja)
Evo iskreno nemam neku predodzbu od kud se znamo...Kako, kako...
Sad me brineš , ne mogu vjerovati da nisi skuzilaKako, kako...
Sad ti mene malo brines iskrenoSad me brineš , ne mogu vjerovati da nisi skuzila
Oki do ne brini za grc to je prolaznoEvo iskreno nemam neku predodzbu od kud se znamo...
Ne djeluje kao da sam tvoj tip a i malo mi ovo sve neki grc izaziva preko ekrana, sorry
Ok...Oki do ne brini za grc to je prolazno
Btw sve 5 budi cool laku nocPrevise sam trijezna veceras... Jao nevalja to....
Hvala.... LakaBtw sve 5 budi cool laku noc
I ja sam isto iz ZgMirooo... Jedino si mi ti ostao druze moj sto se zg tice
taj je bia neki svoj čovik i ti su teshki.neće ti sve reci a kad mu je ura neces volit sta si cua. a lipo tia vas pozdravit a takvi likovi nikad nekog vole na prvu.defenzivaSazaljenje kako je on jadan i ne ne zele mu godinu dana obrisat profil... Bio je blokiran 7 mj i kad ga je admin odblokirao odmah se ukljucio a sve mu glupo...
Šta sad ti meljes? Ko mješalica na bausteli si. Tu meljes bezveze nešto ne povezano. Ja sam rekao sombiju šta bi morao znati on kao stariji. Tako da ne visim tvoj smisao rečenice.Postivaj starije i iskusnije. Tko je to rekao ?
Trebao bi znati postivati starije .Šta sad ti meljes? Ko mješalica na bausteli si. Tu meljes bezveze nešto ne povezano. Ja sam rekao sombiju šta bi morao znati on kao stariji. Tako da ne visim tvoj smisao rečenice.
Pa i ja sam iz ZG kaj me drzite za splicu . ( dubrava)I ja sam isto iz Zg
Ma nije, radi sesvi muche.neko je nesto zasra
Eci peci pec ti si mali zecPa i ja sam iz ZG kaj me drzite za splicu . ( dubrava)
A ti mala vjeverica eci peci pec.Eci peci pec ti si mali zec
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|