Sisata i guzata
Well-known member
Fali Dida bez obzira sta znam da je kajla uvijek spremna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti, zapamtit cu... Tj utjesit cu se s tim umjesto s caffe likerom vcrs...Zao mi je .. mozda je sve s razlogom tj katkada stvari ne ispadnu dobro jer nas iza kantuna cekaju vjerovatno jos bolje od toga ja se tako nekako tjesim da je nesto s razlogom ispalo kako je. Mozda to ne znas sad al vjerujem da se svemir pobrine neke stvari za nase dobro cak i kad nam se ne cini da je tako i da nema logike
Doce on... Mozda je osta na ege duze maloFali Dida bez obzira sta znam da je kajla uvijek spremna
Smilovala mu se i poklonila mu jos 15 minDoce on... Mozda je osta na ege duze malo
Olá oláOla Marijole....
Osim... A mozda i za nas,Svi se jebu umjesto nas vcrs jbt...
Jok...Hoce bar muzike bit vcrs...
Ja sam otkazala dejt za sutraSvi se jebu umjesto nas vcrs jbt...
Da da stavila kutijeJa sam otkazala dejt za sutra
Puka mi je kauc doma stavila neka kutije s plocama na njega i samo je propa ,kad sam digla stranicu bila je crta priko daske tako da pretpostavljam da je i prije pomalo pucalo a ionako sam ga mislila minjat . pa sam odmah ujutro po trgovinskim centrima da dostave sto prije ustvari nasla sam kutnu odlicnu . A ne ide mi dejt iz rano dizanje i par casa vina
Hahaha rekla sam domaaaa kauc ne u salonu ludaviceDa da stavila kutije
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|