Birtijaške čakule

Zao mi je .. mozda je sve s razlogom tj katkada stvari ne ispadnu dobro jer nas iza kantuna cekaju vjerovatno jos bolje od toga ja se tako nekako tjesim da je nesto s razlogom ispalo kako je. Mozda to ne znas sad al vjerujem da se svemir pobrine neke stvari za nase dobro cak i kad nam se ne cini da je tako i da nema logike
Hvala ti, zapamtit cu... Tj utjesit cu se s tim umjesto s caffe likerom vcrs...

Bestialisa-page-06-1445x2024.jpg.webp

Svi se jebu umjesto nas vcrs jbt...
Ja sam otkazala dejt za sutra 😐
Puka mi je kauc doma stavila neka kutije s plocama na njega i samo je propa ,kad sam digla stranicu bila je crta priko daske tako da pretpostavljam da je i prije pomalo pucalo a ionako sam ga mislila minjat . pa sam odmah ujutro po trgovinskim centrima da dostave sto prije ustvari nasla sam kutnu odlicnu . A ne ide mi dejt iz rano dizanje i par casa vina 😂

Ja sam otkazala dejt za sutra 😐
Puka mi je kauc doma stavila neka kutije s plocama na njega i samo je propa ,kad sam digla stranicu bila je crta priko daske tako da pretpostavljam da je i prije pomalo pucalo a ionako sam ga mislila minjat . pa sam odmah ujutro po trgovinskim centrima da dostave sto prije ustvari nasla sam kutnu odlicnu . A ne ide mi dejt iz rano dizanje i par casa vina 😂
Da da stavila kutije🤣🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh