Sisata i guzata
Well-known member
Pa nisi ti ja da se doma ne jebesHahaha rekla sam domaaaa kauc ne u salonu ludavice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisi ti ja da se doma ne jebesHahaha rekla sam domaaaa kauc ne u salonu ludavice
Uzmi dvee... Za svaki slucaj...Bolje da kupim kutnu da je razvucemo da se razvalimo po njoj nas dvi debele i da udremo po sladoledu i netflixu
Haha zaboravila si na drugog clana kucanstva tvoju hell polovicu ,isti ste tresem se za oboje a vi puni energijePa nisi ti ja da se doma ne jebes
Daaa... I vcrs popila puna energijeHaha zaboravila si na drugog clana kucanstva tvoju hell polovicu ,isti ste tresem se za oboje a vi puni energije
Niste normalni oboje ,znaci da napunim frizider toga ustvari jadna ti sam ionako je pun ima i zaliha ne daj boze ostat bez ,ja ne znam di vam stane to jbt mene bi nakon jednog srce prokinilo ..Daaa... I vcrs popila puna energije
vjerujem da mnogi jebu sad i zamišljaju vas dvije na kutnojSvi se jebu umjesto nas vcrs jbt...
Drago mi jeee... Vcrs ce prijatelj lizat moju depiliranuu.. Kissdanas sam konačno liznuo lijepu dlakavu pičkicu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|