Birtijaške čakule

I s obzirom da taj nece znat za posao prodat cemo pricu da je drugi🥰🥰🥰✌️
Obavezno bez tog nikako to prodaju sve splicanke skoro... Do 20 ih prodju pola grada s okolicom,udaju se u finu obitelj pa se nasetavaju gospe s rivom i rade selfije s muzicem koji jedva ceka vecer da skicne na forum dok ona lakira nokte i skida fasade od make upa 🙈prodje im pa sto ne bi i nama 😂

Obavezno bez tog nikako to prodaju sve splicanke skoro... Do 20 ih prodju pola grada s okolicom,udaju se u finu obitelj pa se nasetavaju gospe s rivom i rade selfije s muzicem koji jedva ceka vecer da skicne na forum dok ona lakira nokte i skida fasade od make upa 🙈prodje im pa sto ne bi i nama 😂
Daa.... Ti se prefarbala, mene nitko skoro ne poznaaa u ST... Idemooo samo jakoo

E al ono je ispalo BAS ZALOSNO.. al stvarno e... Ma znas o cemu pisem... 🤦‍♀️🤦‍♀️
Znaci da su DRUGE okolnosti bile...
Zao mi je .. mozda je sve s razlogom tj katkada stvari ne ispadnu dobro jer nas iza kantuna cekaju vjerovatno jos bolje od toga ja se tako nekako tjesim da je nesto s razlogom ispalo kako je. Mozda to ne znas sad al vjerujem da se svemir pobrine neke stvari za nase dobro cak i kad nam se ne cini da je tako i da nema logike

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh