Sisata i guzata
Well-known member
Naravnoo.... Po dogovoruu... Samo da ne moram GFEobučeš onu haljinicu za učenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravnoo.... Po dogovoruu... Samo da ne moram GFEobučeš onu haljinicu za učenje?
ma nee učenica i učiteljica ili učitelj, strogo odnos kakav je u prosvjetiNaravnoo.... Po dogovoruu... Samo da ne moram GFE
samo su kazne oštrijema nee učenica i učiteljica ili učitelj, strogo odnos kakav je u prosvjeti
To je to, drzavna sluzba...ma nee učenica i učiteljica ili učitelj, strogo odnos kakav je u prosvjeti
Jedvaaa cekanjeee... Koga briga za posao, udat cemo seee....Jaooo sigi ima da se udebljamo od onog sladoleda pa da nam propadne ovo malo posla sto imamo
Ajde da nam ne propadne treca sreca ove godineJedvaaa cekanjeee... Koga briga za posao, udat cemo seee....
Udat cemo se onog sto pravi sladoled od limuna i ružeee ionako isoada najbolji kandidat bar neke koristi od njegaJedvaaa cekanjeee... Koga briga za posao, udat cemo seee....
Nema mi se vise tko usrat u zivot...Ajde da nam ne propadne treca sreca ove godine
* IspadaUdat cemo se onog sto pravi sladoled od limuna i ružeee ionako isoada najbolji kandidat bar neke koristi od njega
Daaa... Taj nas voli kakve jesmoo.... Nadam se da su bracaaa...* Ispada
Ma ako nema brata izmislit cemo mu nekog rec cemo da mu je tata svrljao po forumima kao mladjiDaaa... Taj nas voli kakve jesmoo.... Nadam se da su bracaaa...
Pouceni iskustvom necemo forum spominjatMa ako nema brata izmislit cemo mu nekog rec cemo da mu je tata svrljao po forumima kao mladji
Obavezno bez tog nikako to prodaju sve splicanke skoro... Do 20 ih prodju pola grada s okolicom,udaju se u finu obitelj pa se nasetavaju gospe s rivom i rade selfije s muzicem koji jedva ceka vecer da skicne na forum dok ona lakira nokte i skida fasade od make upa prodje im pa sto ne bi i namaI s obzirom da taj nece znat za posao prodat cemo pricu da je drugi
Daa.... Ti se prefarbala, mene nitko skoro ne poznaaa u ST... Idemooo samo jakooObavezno bez tog nikako to prodaju sve splicanke skoro... Do 20 ih prodju pola grada s okolicom,udaju se u finu obitelj pa se nasetavaju gospe s rivom i rade selfije s muzicem koji jedva ceka vecer da skicne na forum dok ona lakira nokte i skida fasade od make upa prodje im pa sto ne bi i nama
Ma ni ne postoji..koji forum ??? Mi smo samo na onima za pletenje i kako napraviti domacu krumpiracuPouceni iskustvom necemo forum spominjat
Haha to je tooo.. Vidis kako se muskarci lose nose sa timMa ni ne postoji..koji forum ??? Mi smo samo na onima za pletenje i kako napraviti domacu krumpiracu
Zao mi je .. mozda je sve s razlogom tj katkada stvari ne ispadnu dobro jer nas iza kantuna cekaju vjerovatno jos bolje od toga ja se tako nekako tjesim da je nesto s razlogom ispalo kako je. Mozda to ne znas sad al vjerujem da se svemir pobrine neke stvari za nase dobro cak i kad nam se ne cini da je tako i da nema logikeE al ono je ispalo BAS ZALOSNO.. al stvarno e... Ma znas o cemu pisem...
Znaci da su DRUGE okolnosti bile...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|