Htio isto kazat .Drugarstvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Htio isto kazat .Drugarstvo
Ovo kradem za whatsup
I jaOvo kradem za whatsup
Ne trebas gledati mene pitaj sve sto te zanima sto ces karte bezveze trositBig da ja pogledam u karte jesil bio kod maserke...
Zasto sam ja za Bozic, mislis da kuham doma?auu nakupilo se za čitanje pa sam samo preletio štivo....evo ja mislim da bi redovito išao kod Maserkesplit, i to svaka 3 tjedna, Sig je više za posebne prilike uskrs, božič, rođendan...to govorim iz napisanog na forumu
pa ono za blagdane da se stignem oporaviti....osim ako dobro kuhaš onda možda ćešćeZasto sam ja za Bozic, mislis da kuham doma?
Ucimpa ono za blagdane da se stignem oporaviti....osim ako dobro kuhaš onda možda ćešće
Naucit cu te ja sto god te bude zanimalo kuham od petog osnovne a za tebe iman posebno vec u glavi sto bi ti moglo svidit od ovih mojih djireva spize
Sad ce Werdum bit ljubomoranNaucit cu te ja sto god te bude zanimalo kuham od petog osnovne a za tebe iman posebno vec u glavi sto bi ti moglo svidit od ovih mojih djireva spize
platio bi dobar ručak ali da se učiš na meni nisam siguran
treba se meni svidjeti a ne njojNaucit cu te ja sto god te bude zanimalo kuham od petog osnovne a za tebe iman posebno vec u glavi sto bi ti moglo svidit od ovih mojih djireva spize
Ali ona mi dolazi u goste i na spizu ne titreba se meni svidjeti a ne njoj
da ali meni će kuhatAli ona mi dolazi u goste i na spizu ne ti
Ne sumnjam da ce me MS nauciti da budeplatio bi dobar ručak ali da se učiš na meni nisam siguran
obučeš onu haljinicu za učenje?Ne sumnjam da ce me MS nauciti da bude
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|