Plovak1990
Well-known member
Ljubljenje uz doplatu, 50 europskih. Za stotku ti pjeva balade Marijana Bana i Mladena Grdovića dok te jebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi gfe?A jel se ljubis?
Eee... Nije ni vama posjetiocima lakoLjubljenje uz doplatu, 50 europskih. Za stotku ti pjeva balade Marijana Bana i Mladena Grdovića dok te jebe.
Nista od tog..samo vino i karte i narodnjaci...Ljubljenje uz doplatu, 50 europskih. Za stotku ti pjeva balade Marijana Bana i Mladena Grdovića dok te jebe.
Valjda zavisi koliko mu platim...jesi gfe?
Tako jeee... Nismo mi Jurica..Nista od tog..samo vino i karte i narodnjaci...
Sombi a sta je to gfejesi gfe?
pa kao da ti je cura hahaSombi a sta je to gfe
E plovak ponovo nerazumjem..Golicanje Falusa do Erekcije
Sve bi bilo lakse da onaj koji treba curu nade curu a prostitutki ide iz potrebe za seksom...pa kao da ti je cura haha
Pa ako sam sa njome sta bi drugo bila...nisam geypa kao da ti je cura haha
Gfe 50 eura placas za svrsavanje u ustaSve bi bilo lakse da onaj koji treba curu nade curu a prostitutki ide iz potrebe za seksom...
Da prvo čemo ključaonice pur pjenom zapunit tako da se usredotočiš na fasaduA gle trebamo se dogovoriti tko ce navlaciti...mislim fasadu..
Sve si bolji što jest jestJa sam i dalje uvjeren da sam dobar u tarotu...
Ma to ce meni Jura objasnit ...samo kad bude trijezan..nadam se da cu to dozivjet ...Pa ako sam sa njome sta bi drugo bila...nisam gey
Misliš jel nudi GFEA jel se ljubis?
A meni da netko objasni kakp se to "nudi" Gfe?Misliš jel nudi GFE
Kao da ti je cura GFE mi je najjača skračenica treba je uvrstiti u onaj kviz Potjerapa kao da ti je cura haha
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|