Na forumu po cijele dane raspravljati s likovima koje boli briga za tebe.Pa zasad mi i vise nego dobro...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na forumu po cijele dane raspravljati s likovima koje boli briga za tebe.Pa zasad mi i vise nego dobro...
a nemoj tako svi su jako brižni prema njoj...vjerujem da bi bili i brižniji da ona hoćeNa forumu po cijele dane raspravljati s likovima koje boli briga za tebe.
Evo W je odg...Na forumu po cijele dane raspravljati s likovima koje boli briga za tebe.
Ima istine, ja sam vec bila u nekoj semi jednom sa likom koji je dolazio.. Al to je bilo ovako, upoznali smo se vani, pa je dosao u prostor ne znajuci da ide meni, pa samo se opet sreli vaniZaljubio se momak, postoji jedna izreka ne mješaj posao sa osjecajima ....
svi su se zaljubiliZaljubio se momak, postoji jedna izreka ne mješaj posao sa osjecajima ....
Ne, tipa u petak smo bili zajedno vani, u subotu je zvao oglas i dosao ne znajuci da ide meni, pa me prepoznao, i slj. Tjedan kad smo se sreli vani sve nas castio cugom...Zima 2014.godineKao da mi nedostaje između dio
Stvarno nije znao, a ja nisam pogledala prije..do tad nismo pricali, al poslije toga smo bili frendoviHhaha to je meant to be. Toliko si ga se dojmila da nije mogao izdržati uzeo je stvar u svoje ruke i bum tko je tamo opet ti.
Ne biva kod meneŠto sa postepenim osvasanjem ... kao plima koja se šulja i dok se okreneš uronjena si u ljubav ...
Moguce je prestati voljeti.. To se meni dogodilo.. Ako ne primas istu kolicinu osjecaja od druge osobe.. I onda ti zivot posalje nekog drugog..Ljubav se desi samo jednom sve ostalo je iluzija.
Bolje za snagu imati bivšu kurvu nego "sveticu" koja se kurva okolo.jučer smo spominali svekrve, mislim da bi te malo koja za snaju poželila
E to ste dobro rekli.. Jer i ja sam kad volim volim.. Nema dalje.Bolje za snagu imati bivšu kurvu nego "sveticu" koja se kurva okolo.
još nije vrijeme za viagru hahasombrero se proprco, sad kad još otkrije viagru misliš da će izdržat pumpa još 50g
Uf napeta, jos su me ovi ujutro uzrujali pricama o djeci) evo radi se...kako si mi sigica?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|