Sisata i guzata
Well-known member
Zato sto uglavnom od najgore sirotinje cujem da biraju lopove, valjda nedostatak inforamcija, nedovoljno razvijen mozak, divljenje kako je on uspio postst krimos a ja nisam.. Tko ce znati...kako to misliš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto uglavnom od najgore sirotinje cujem da biraju lopove, valjda nedostatak inforamcija, nedovoljno razvijen mozak, divljenje kako je on uspio postst krimos a ja nisam.. Tko ce znati...kako to misliš?
Da prije dvije godine, moja preporuka...Mislim nije trajno, traje 5 god al taman do menopauze... Postoji mogucnost ciste al s obzirom da se pregledavam svakih 2,3 mj nemam problema jos s tim..to si planski napravila?
zašto preporuka?Da prije dvije godine, moja preporuka...
Objasnila..zenama koje nw zele zatrudnjet, ne tebi naravnozašto preporuka?
ja se divim lopovima... želiš mi reći nešto?Zato sto uglavnom od najgore sirotinje cujem da biraju lopove, valjda nedostatak inforamcija, nedovoljno razvijen mozak, divljenje kako je on uspio postst krimos a ja nisam.. Tko ce znati...
A jesi i ti odabrala neki život.Da prije dvije godine, moja preporuka...Mislim nije trajno, traje 5 god al taman do menopauze... Postoji mogucnost ciste al s obzirom da se pregledavam svakih 2,3 mj nemam problema jos s tim..
moji lopovi ne nose kravate nego fantomke i nezamjenjivi AK47ja se divim lopovima... želiš mi reći nešto?
Pa zasad mi i vise nego dobro...A jesi i ti odabrala neki život.
Aaa kuzim...moji lopovi ne nose kravate nego fantomke i nezamjenjivi AK47
to si zbog rizika od trudnoće ili?Da prije dvije godine, moja preporuka...Mislim nije trajno, traje 5 god al taman do menopauze... Postoji mogucnost ciste al s obzirom da se pregledavam svakih 2,3 mj nemam problema jos s tim..
Da, a i nemam menstruaciju, ne znam sta je pms vise, ne boli, ne osjetis... Samo redovita kontrola zbog cistito si zbog rizika od trudnoće ili?
onda se ti ozbiljno planiraš baviti strukom? ja mislio ti samo imaš profitabilan hobi kako si rekla jučerDa, a i nemam menstruaciju, ne znam sta je pms vise, ne boli, ne osjetis... Samo redovita kontrola zbog cisti
Ja se nikad bavila strukom bez kondoma, to prepustam drugimaA ovo je korisno iz vise razloga a i ne mislim sa svakim partnerom sa kojim cu eventualno bit u vezi imati dijete niti se pouzdati u ono "izvadit cu ga na vrijeme" ni radit abortuse ko da smo u 19.st..onda se ti ozbiljno planiraš baviti strukom? ja mislio ti samo imaš profitabilan hobi kako si rekla jučer
ma svaka majka bi te za snajku poželilaJa se nikad bavila strukom bez kondoma, to prepustam drugimaA ovo je korisno iz vise razloga a i ne mislim sa svakim partnerom sa kojim cu eventualno bit u vezi imati dijete niti se pouzdati u ono "izvadit cu ga na vrijeme" ni radit abortuse ko da smo u 19.st..
Pa bas kazem...300stranica foruma ispisasmo e da se može i zaradit nešto od toga
Da, ja nikad ne mogu opcenito nekome vjerovat , tu je naravno i veliki strah od bolesti jer kondom lako pukne...ma svaka majka bi te za snajku poželila
to kad svekrvi kažeš shvatit ćeDa, ja nikad ne mogu opcenito nekome vjerovat 100, tu je naravno i veliki strah od bolesti jer kondom lako pukne...
Mislim da cu joj s tome sve rec..to kad svekrvi kažeš shvatit će
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|