koliko će nas sa foruma biti živo za 50gJako smiješno, vidjet ćete za 50 godina koliko će nas biti i prosječna dob stanovništva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko će nas sa foruma biti živo za 50gJako smiješno, vidjet ćete za 50 godina koliko će nas biti i prosječna dob stanovništva.
sombrero se proprco, sad kad još otkrije viagru misliš da će izdržat pumpa još 50gkoliko će nas sa foruma biti živo za 50g
Ko Mikiji..sad je u prvom redusombrero se proprco, sad kad još otkrije viagru misliš da će izdržat pumpa još 50g
a šro se ti ne upneš sa sig pa poradite na tome?Jako smiješno, vidjet ćete za 50 godina koliko će nas biti i prosječna dob stanovništva.
Plodite se i množine. SiG ima dobru zdjelicu i bez problema 2 puta trojke roditi. Samo za to treba pravi baja da ju inseminira. Kad dobijete djecu neće vam biti do kurvaluka nego ćete gledati kako da se odmorite.a šro se ti ne upneš sa sig pa poradite na tome?
Zato imamo Anu koja uzalud vec par mjeseci trazi tko ce joj napravit dijete pa nitko nista....Jako smiješno, vidjet ćete za 50 godina koliko će nas biti i prosječna dob stanovništva.
Kondom+sterilizacija =nema sanse ikad nikada šro se ti ne upneš sa sig pa poradite na tome?
Ne moze, a ni nece...Plodite se i množine. SiG ima dobru zdjelicu i bez problema 2 puta trojke roditi. Samo za to treba pravi baja da ju inseminira. Kad dobijete djecu neće vam biti do kurvaluka nego ćete gledati kako da se odmorite.
80 ci imat, teskokoliko će nas sa foruma biti živo za 50g
tko je sterilan?Kondom+sterilizacija =nema sanse ikad nikad
Jebo bu mu mamu ak bi me toliko ostavio na zivotu..sombrero se proprco, sad kad još otkrije viagru misliš da će izdržat pumpa još 50g
Jedno je imati a drugo je biti bolesno obogacen sustavno nekoliko desetljeca na grbaci naroda... Svaka cast svakome tko posteno radi i ima, ali ne mozes na taj nacin imati na stotine viletina u vrijednosti nekoliko milijardi eura...Hhah naletjela si na srž stvari. Ako imaš ukrao si ali bolji si od drugog koji nije ah you gotta love it.
Bitno je da postoji ova skupina za samo pomoc hehe
Ja, za njega ne znamtko je sterilan?
jesi i mačke strilizirala ili samo sebe?Ja, za njega ne znam
I sebe i mackejesi i mačke strilizirala ili samo sebe?
jučer smo spominali svekrve, mislim da bi te malo koja za snaju poželilaJa, za njega ne znam
Plus sto krimose najcesce brani gola sirotonja...Jedno je imati a drugo je biti bolesno obogacen sustavno nekoliko desetljeca na grbaci naroda... Svaka cast svakome tko posteno radi i ima, ali ne mozes na taj nacin imati na stotine viletina u vrijednosti nekoliko milijardi eura...
I ja mislim,jučer smo spominali svekrve, mislim da bi te malo koja za snaju poželila
kako to misliš?Plus sto krimose najcesce brani gola sirotonja...
to si planski napravila?I ja mislim,
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|