Sisata i guzata
Well-known member
Nemam ihA možda da nešto ostaviš djeci.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ihA možda da nešto ostaviš djeci.
Vjerujem da ce macke zivjet krace nego jaOnda pusti sve psima kao Oprah![]()
Takvi su trendovi, sve manje djece se rađa u razvijenim zemljama.Nemam ih![]()
7Koliko gatosa imaš?
Nije stvar trenda, jednostavno nije bilo prilike za osnivanje obitelji dok je bilo vrijeme, a samohrana majka nema sanse da budem...Takvi su trendovi, sve manje djece se rađa u razvijenim zemljama.
Volonter, u stanu su svi, ne izlaze....Ne ..... živiš na ranču?Kako ide ta dinamika ipak je to 7 demona iznimno simpaticnih ali opet demona
Ili sam žrtva svoje naivnosti ....
Kupim ih s ceste, lijecim po potrebi, kastriram, cijepim, cistim od nametnika i za sad sam samo jednog udomila...Što volonter? Kao cuvas ih ili .... kako si završila sa Serengetijem u stanu
Vrste
Naravno da nije porastao, bit će još gore.navodno je natalitet porastao u koroni, kad je lockdown a što drugo možeš nego pravit djecu,besplatna zabava a vrlo ugodna![]()
E i to dobro kazes...Mi smo kao razvijena zemlja![]()
procjene su bile da će porasti, krivo sam napisaoNaravno da nije porastao, bit će još gore.
najbolje usvojiti ukrajinku od 17,5gPosvojiš dijete od 14 godina i imas samo 4 godine crash course roditeljstvo. Prakticno![]()
e baš to ne treba, za napravit djete treba zdravo spolovilo i raspoložena ženaDjeca su divna al trebaju biti pravi ljudi i financijski uvjeti za to...
Ne, ne jedem meso vec god danaYo imamo znanstvenika među nama. Zemlja je ravna također
Plemenito i samo se nadam da ne završavaju u gulašu ...........
a trebali bi?Nemate pojma o natalitetu ni koje su razvijene zemlje.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|