Sisata i guzata
Well-known member
Nemam ihA možda da nešto ostaviš djeci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ihA možda da nešto ostaviš djeci.
Vjerujem da ce macke zivjet krace nego jaOnda pusti sve psima kao Oprah
Takvi su trendovi, sve manje djece se rađa u razvijenim zemljama.Nemam ih
7Koliko gatosa imaš?
Nije stvar trenda, jednostavno nije bilo prilike za osnivanje obitelji dok je bilo vrijeme, a samohrana majka nema sanse da budem...Takvi su trendovi, sve manje djece se rađa u razvijenim zemljama.
Volonter, u stanu su svi, ne izlaze....Ne ..... živiš na ranču? Kako ide ta dinamika ipak je to 7 demona iznimno simpaticnih ali opet demona Ili sam žrtva svoje naivnosti ....
Kupim ih s ceste, lijecim po potrebi, kastriram, cijepim, cistim od nametnika i za sad sam samo jednog udomila...Što volonter? Kao cuvas ih ili .... kako si završila sa Serengetijem u stanu
Vrste
Naravno da nije porastao, bit će još gore.navodno je natalitet porastao u koroni, kad je lockdown a što drugo možeš nego pravit djecu,besplatna zabava a vrlo ugodna
E i to dobro kazes...Mi smo kao razvijena zemlja
procjene su bile da će porasti, krivo sam napisaoNaravno da nije porastao, bit će još gore.
najbolje usvojiti ukrajinku od 17,5gPosvojiš dijete od 14 godina i imas samo 4 godine crash course roditeljstvo. Prakticno
e baš to ne treba, za napravit djete treba zdravo spolovilo i raspoložena ženaDjeca su divna al trebaju biti pravi ljudi i financijski uvjeti za to...
Ne, ne jedem meso vec god danaYo imamo znanstvenika među nama. Zemlja je ravna također
Plemenito i samo se nadam da ne završavaju u gulašu ...........
a trebali bi?Nemate pojma o natalitetu ni koje su razvijene zemlje.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|