A što onda tražiš?pa joj vi odmah mislite da to tražim to stavila samo da piše
jer nemam video s njima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što onda tražiš?pa joj vi odmah mislite da to tražim to stavila samo da piše
jer nemam video s njima
I jel istina da imaju jako velik kuracbila s tri m čak,crncem,parovima,trans ...hehe
pa sve piše u oglasuA što onda tražiš?
je imaju daI jel istina da imaju jako velik kurac
Ne vidim bez naočalapa sve piše u oglasu
pročitaj samo
je imaju da
stavi ihNe vidim bez naočala
di su Mod i Ventura?Aaaa i moja dusa je ranjena...
Sad ce oni... I Marijole kad se vrati od rastavljene dame....di su Mod i Ventura?
Mene je netko cinkao pa sam sad izvisioAaaa i moja dusa je ranjena...smo nikog nije briga za mene, oni vole samo Venturu
ovo je razočaravajuće. to ti je zgodan tip? užasObrisala sam prethodni komentar o prostitutkama jer mi se ne da raspravljati o istima(na portalu o prostituciji ha ha..)
Htjela sam se nadovezati na jucerasnju temu o zgodnim muskarcima i muskarcima koji ne vjeruju u sebe..
Na twitteru me prati jedan mladi pjevac, oko sedam godina mladi od mene brutalno zgodnog izgleda za 99%zena...
Ne bi trebalo pisati imena al s obzirom da je decko javna osoba guglajte Antonio Kristofic...
E, sad dolazimo do onog gdje je lik doslovno preumjetno savrsen(svaka dlaka na svom mjestu) i gdje kronično fali faktor x bez kojeg mi se i nakon godinu dana tipkanja nije uspio svidjeti.. Jednostavno osjecam da se previse zeli svidjeti drugima, i da nije ono sto je, da ne govori svoje misljenje iz straha da ce se nekome zamnerit i govori opceprihvacene stvari, igra na sigurno.. Poanta ovog posta bila je da se pohvalim da me prati mladi pjevaci da svima koji su nesigurni u sebe konacno rastumacim da je to nesto sto najvise hladi zene,vise od bilo koje nesavrsenosti.
Pa slatkic je morate priznat... Zgodan je curicama, ja mu mogu odoljeti jer znam za bolje)ovo je razočaravajuće. to ti je zgodan tip? užas
ubadao i danas haha i to dobroSomby od kad je ubo, onemoćale mu ruke, pa ne može pisati
bio sam jučer tuVidim jbt nema ga od nedjelje
najiskreniji čovjek ovdjeZnaci ni free te nitko neće
i sutra ćuubadao i danas haha i to dobro
Ajde da se malo njemu uvlacite da ja malo odmorim...najiskreniji čovjek ovdje
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|