Sisata i guzata
Well-known member
Kako to mislis svi ocevi od djecegledaj to sa vedrije strane, svi očevi od djece će se rado družiti s tobom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to mislis svi ocevi od djecegledaj to sa vedrije strane, svi očevi od djece će se rado družiti s tobom
ma djeca iz razreda i vrtića, hoću reći djeca bi vam imala puno prijateljaKako to mislis svi ocevi od djece
Jedna teta prodavacica tela i ljubavi.A koja ti je bila cura?
Ahaa...ma djeca iz razreda i vrtića, hoću reći djeca bi vam imala puno prijatelja
a tebe dušo je kurva odjebala ???ja se skoro sažalio nad nickomJedna teta prodavacica tela i ljubavi.
Kad je trebalo siriti glas po raznim forumima bio sam dobar..al nije bilo i nisam trazio popust .
A sad ne mozes doci na red..
jel udara i na dušu ili samo na tijelo?Nemojte tako .
Korona je u opisu moga posla i najveci problem je taj sto se ne zna kako ce na koga udariti.
Pa da ..zamisli ti to..a tebe dušo je kurva odjebala ???ja se skoro sažalio nad nickom
gdje će joj duša?Pa da ..zamisli ti to..
Zasmetalo joj to sto sam bio kod druge dok se ona natezala po Jadranu ..
Netko me cinkao
Javiti ce se ona opet.gdje će joj duša?
Tako te i ja imam upisanu u mob, ne znam kako drugo.Pa Venturino i moje dijete ce krenut u prvi razred za njih cu jos uvijek bit Maja kranjca, ljuidi zive u proslosti...
Bas me zanima kakve su te koje traze da se siri o njima glas na forumimato je oduvijek bilamoja nocna mora, iako je ispalo da su mi najbolji frendovi svi sa foruma, tko bi rekao da su takvi jebaciJedna teta prodavacica tela i ljubavi.
Kad je trebalo siriti glas po raznim forumima bio sam dobar..al nije bilo i nisam trazio popust .
A sad ne mozes doci na red..
Jao upisi bilo sta samo nemoj to, bljuje mi se od maje kranjceTako te i ja imam upisanu u mob, ne znam kako drugo.
Ma nije SiG.ček samo malo netko te cinkao? pa to može jedino sig na forumu, ja ne znam drugi način komunikacije u ovom zanatu
A kaj ju briga sta si bio kod druge, jedino ako s tobom osobom planiram nesto mi smeta, inace di bi dosla da ljude provjeravam di idunpr. ModaMa nije SiG.
Neki muski banditos.
Eto a ti onda davaj preporuke ..
Ma ne vredi se sekirat . Idemo dalje.Bas me zanima kakve su te koje traze da se siri o njima glas na forumimato je oduvijek bilamoja nocna mora, iako je ispalo da su mi najbolji frendovi svi sa foruma, tko bi rekao da su takvi jebaci
Pun je plavi oglasnik...Ma ne vredi se sekirat . Idemo dalje.
Ali kao sto rekoh javiiti ce se ona
Sama..
To sam odavna prevazisao.Pun je plavi oglasnik...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|