Sisata i guzata
Well-known member
Kako to mislis svi ocevi od djecegledaj to sa vedrije strane, svi očevi od djece će se rado družiti s tobom![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to mislis svi ocevi od djecegledaj to sa vedrije strane, svi očevi od djece će se rado družiti s tobom![]()
ma djeca iz razreda i vrtića, hoću reći djeca bi vam imala puno prijateljaKako to mislis svi ocevi od djece![]()
Jedna teta prodavacica tela i ljubaviA koja ti je bila cura?
Ahaa...ma djeca iz razreda i vrtića, hoću reći djeca bi vam imala puno prijatelja![]()
a tebe dušo je kurva odjebala ???ja se skoro sažalio nad nickomJedna teta prodavacica tela i ljubavi.
Kad je trebalo siriti glas po raznim forumima bio sam dobar..al nije bilo i nisam trazio popust.
A sad ne mozes doci na red..![]()
jel udara i na dušu ili samo na tijelo?Nemojte tako .
Korona je u opisu moga posla i najveci problem je taj sto se ne zna kako ce na koga udariti.
Pa da ..zamisli ti to..a tebe dušo je kurva odjebala ???ja se skoro sažalio nad nickom![]()
gdje će joj duša?Pa da ..zamisli ti to..
Zasmetalo joj to sto sam bio kod druge dok se ona natezala po Jadranu ..
Netko me cinkao![]()
Javiti ce se ona opet.gdje će joj duša?![]()
Tako te i ja imam upisanu u mob, ne znam kako drugo.Pa Venturino i moje dijete ce krenut u prvi razred za njih cu jos uvijek bit Maja kranjca, ljuidi zive u proslosti...
Bas me zanima kakve su te koje traze da se siri o njima glas na forumimaJedna teta prodavacica tela i ljubavi.
Kad je trebalo siriti glas po raznim forumima bio sam dobar..al nije bilo i nisam trazio popust.
A sad ne mozes doci na red..![]()
Jao upisi bilo sta samo nemoj to, bljuje mi se od maje kranjceTako te i ja imam upisanu u mob, ne znam kako drugo.
Ma nije SiG.ček samo malo netko te cinkao? pa to može jedino sig na forumu, ja ne znam drugi način komunikacije u ovom zanatu
A kaj ju briga sta si bio kod druge, jedino ako s tobom osobom planiram nesto mi smeta, inace di bi dosla da ljude provjeravam di iduMa nije SiG.
Neki muski banditos.
Eto a ti onda davaj preporuke ..![]()
Ma ne vredi se sekirat . Idemo dalje.Bas me zanima kakve su te koje traze da se siri o njima glas na forumimato je oduvijek bilamoja nocna mora, iako je ispalo da su mi najbolji frendovi svi sa foruma, tko bi rekao da su takvi jebaci
![]()
Pun je plavi oglasnik...Ma ne vredi se sekirat . Idemo dalje.
Ali kao sto rekoh javiiti ce se ona
Sama..![]()
To sam odavna prevazisao.Pun je plavi oglasnik...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|