Patak
Well-known member
Ma ništa ne analiziram ali Lik je takav glumac da je Kazalište mala beba kad usporediš šta taj glumataPatak svaka cast na analizi i na iskrenosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ništa ne analiziram ali Lik je takav glumac da je Kazalište mala beba kad usporediš šta taj glumataPatak svaka cast na analizi i na iskrenosti
Ne mozes zene mjerit po meni...Nije nego jednostavno nismo na istim valnim duzinama... S nekom ces biti...
Moras coviku dati 5 minut narodne slave. Kad si sav vazan u virtualnom svijetuJa bi radije u Najgori zatvor kad čitam ovig pod nadimkom Kozjak
Ne ide u glavu nama nikakoMoras coviku dati 5 minut narodne slave. Kad si sav vazan u virtualnom svijetu
Pa di ces ljepse od toga.
Jedino ako uzmeš ulogu iz Forever Young možeš do mene, isto Gibson......ako je točno što si pisao u pp ispred mene si po godinama...kako je Mod jednom napisao, ima 30 i nešto mjeseci...tako i ja...Dida to se zovu seniorske godine, budem i ja dosao do toga
Jos gore ondaJedino ako uzmeš ulogu iz Forever Young možeš do mene, isto Gibson......ako je točno što si pisao u pp ispred mene si po godinama...kako je Mod jednom napisao, ima 30 i nešto mjeseci...tako i ja...
Vidi ga sad, opet ne valja. Ajde lipo reci koju ružnu riječ sam ti napisao osim da sumnjam u rvoje recenzije a onda vidi kako si se častio sa kolegama...mislim da nije ni blizu isto...Jos gore onda
Koliko imas godina Dida? Sumnja u neciju rijec, znaci da ta osoba koja nesto tvrdi laze. Ja ne lazem Dida, jel ti lazes?Vidi ga sad, opet ne valja. Ajde lipo reci koju ružnu riječ sam ti napisao osim da sumnjam u rvoje recenzije a onda vidi kako si se častio sa kolegama...mislim da nije ni blizu isto...
Jel postoji koja grand stvar 2000 ih da ja neznamzabrinut cu se... Zato sam razred ponavljala
Što može biti gore od toga kat ti Sig kaže da si jadan, nezanimljiv i naporan i ti nakon toga nastaviš komunicirati sa njom. Jel možeš biti jadniji?Jos gore onda
Uvijek. Osobito na forumu.Koliko imas godina Dida? Sumnja u neciju rijec, znaci da ta osoba koja nesto tvrdi laze. Ja ne lazem Dida, jel ti lazes?
Koliko godina imas?Uvijek. Osobito na forumu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|