Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dida, sto zelis ti tocno postici? Koji je smisao ovih recenica koje pises?Što može biti gore od toga kat ti Sig kaže da si jadan, nezanimljiv i naporan i ti nakon toga nastaviš komunicirati sa njom. Jel možeš biti jadniji?
Što je je hahaMad daj prati mene kako se po portalima razgovaram s ljudima
Zacas ce zvucati extra...
Iako mi je werdum rekao da puno spominjem kurac
Negdje između morala i nemorala Jel tajnica još na moru pitam za PatkaDida, sto zelis ti tocno postici? Koji je smisao ovih recenica koje pises?
Ne znam kako ti miris vrijeme...tvoje dosadašnje izjave u mnogome odskaču od prosječnog ljudskog računanja vremena. Na tvoj način imam negdje 120 .Koliko godina imas?
Ja volim vas seniore u kafani jaooo...E sta ovi imaju protiv nas seniora odnosno veterana ..vjv im pokupimo zenske...haha jel tak dida
Spavao sam popodne pa čekam da mi se zaspe.Dida, sto zelis ti tocno postici? Koji je smisao ovih recenica koje pises?
Eto sad mi je i Dida rekao da sam jadnik, prije toga me nazvao lazovom. No nista mi nikad ruzno nije rekao AhahahahaahahaMad daj prati mene kako se po portalima razgovaram s ljudima
Zacas ce zvucati extra...
Iako mi je werdum rekao da puno spominjem kurac
Prava fotka bravo Patak..
Ljuti se bezveze, osim što je faca u krevetu, pokušavamo ga skulirati i za birtiju al ne da se...E sta ovi imaju protiv nas seniora odnosno veterana ..vjv im pokupimo zenske...haha jel tak dida
Častiš.Patka?Ja volim vas seniore u kafani jaooo...
Tajnica ostaje na moru do daljnjegNegdje između morala i nemorala Jel tajnica još na moru pitam za Patka
3:00 10 minuta
Da onako Veteranska ligaPrava fotka bravo Patak..
Mislis staru kafanu...Btw Mirooo kad dolazis u kafanu druzeee... Nema harmonike ali dovest cemo zenske bar
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|