Kakav igrac ovaj madmax...kako vas je obrlatio preko pp....Jbg. Moramo pamtit kad je netko bio uz nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav igrac ovaj madmax...kako vas je obrlatio preko pp....Jbg. Moramo pamtit kad je netko bio uz nas
Di je prst?Ja cistim bube i zohare u svom podrumu a evo ima bit i da sam neciji prst napipala u mraku ( siromasna san i sparam struju po noci pa sve radim u mraku iza 20 sati ) aaa za druge sto rade ne znam
Dida kad ti odes na spavanje Madmax se primi posla...Kakav igrac ovaj madmax...kako vas je obrlatio preko pp....
Ma Mad ostavlja takav dojam tj previse se opravdava... Preozbiljno shvaca...
Ali... Kad mi je bilo stvarno lose, Mad mi je u pp poslao poruku jel sve ok... Iako mu nisam smjela reci o cemu se radilo moram to reci i hvala mu.. Jbg..
Zapravo se ne opravdavam, nego volim vidjeti kako ljudska psiha funkcionira. I ono sto smo pricali o Egu. Pustim ih da idu koliko god zele ici. A ozbiljno shvacam ono sto je ozbiljno mi upuceno. Pogotovo kad me vrijedja osoba koja me u zivotu nije ni vidjela ni progovorila sa mnom dvije recenice uzivo. Al me je skuzio skroz po mom pisanju na forumu. Jebote netko je previse gledao seriju Mentalist. I Sig ovo ne ide naravno tebe. Mi smo si sve rekli to znas ❤Ma Mad ostavlja takav dojam tj previse se opravdava... Preozbiljno shvaca...
Ali... Kad mi je bilo stvarno lose, Mad mi je u pp poslao poruku jel sve ok... Iako mu nisam smjela reci o cemu se radilo moram to reci i hvala mu.. Jbg..
Nije nego mi je poslao poruku jel sve ok.. Jedini... Jedini je skuzio da tad "nisam bila ok"... I sta cu... Mislim fino od njegaKakav igrac ovaj madmax...kako vas je obrlatio preko pp....
Ma izjebao me sa onim 4 x 15 ...pari NFL...i to nije Ventijevo milkiti i ljubiti nego izgleda totalni nogomet iz sedandesetih...Dida kad ti odes na spavanje Madmax se primi posla...
Vidis sad si funnyMa izjebao me sa onim 4 x 15 ...pari NFL...i to nije Ventijevo milkiti i ljubiti nego izgleda totalni nogomet iz sedandesetih...
I nijedna Ventijeva nije bila : jesi ok? Sumnjam.Nije nego mi je poslao poruku jel sve ok.. Jedini... Jedini je skuzio da tad "nisam bila ok"... I sta cu... Mislim fino od njega
Popravlja se...si vidio zadnju recenziju u svakoj pozi pomalo...sada samo pauze mjeri u minutamq )Ma izjebao me sa onim 4 x 15 ...pari NFL...i to nije Ventijevo milkiti i ljubiti nego izgleda totalni nogomet iz sedandesetih...
Moja komunikacija sa ženama je užas.I nijedna Ventijeva nije bila : jesi ok? Sumnjam.
Patak svaka cast na analizi i na iskrenostiKozjak Pa ja sa tobom ne bi bio u društvu nema tih para
Jbg ja gledam da ne ostavin mobitel, ključe ili mudante...teško onda popamtim sve detalje...Popravlja se...si vidio zadnju recenziju u svakoj pozi pomalo...sada samo pauze mjeri u minutamq )
Nije.. Venty se tada durio... Ali necemo o ve tiju...I nijedna Ventijeva nije bila : jesi ok? Sumnjam.
Nije nego jednostavno nismo na istim valnim duzinama... S nekom ces biti...Moja komunikacija sa ženama je užas.
Dida to se zovu seniorske godine, budem i ja dosao do togaJbg ja gledam da ne ostavin mobitel, ključe ili mudante...teško onda popamtim sve detalje...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|