Sisata i guzata
Well-known member
Nisi vidio da sam zaljubljena...Sig. Moras se primiti posla i rijesiti ovaj misterij 20 minuta svake poze...
Ne moze se ovako vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi vidio da sam zaljubljena...Sig. Moras se primiti posla i rijesiti ovaj misterij 20 minuta svake poze...
Ne moze se ovako vise
Kozjak koga ti glumiš?Stavimo mene na stranu ali nisi sjeo ni Marijolu, ni Moderatoru, ni Darianu, ni Sombreru, ni Juciu, ni Patku....oni su isto svi ljubomorni?
Ljudi su ti samo pokušavali pomoći, i Sig ti je par puta pokušala reći da ti je feeling za zajebanciju nikakav...ja ću na idućem forumskom vijeću staraca predložiti da tvoj slučaj stavimo ad acta.Sto bi ja sad trebao s tom informacijom sto nisam sjeo svim navedenim ljudima. Za dvojicu me boli kurac 100 posto, takodjer oni nisu ni meni sjeli. No i dalje nilad nisam prvi nikom ni jednu ruznu rijec uputio dok oni nisu poceli mene jebat. Za ostale navedene mi je zao, cisto jer su meni oni ok i dragi i nemam nikakav problem s njima, osim Sombrera da koji me takodjer prvi spomenuo u negativnom kontekstu.
No recimo Dida i ja sam nesto primjetio oko tebe, recimo imas problem s jako puno ljudi. Imas svima stalno nesto pametno za reci, ili baciti kvazi uvredu pod okriljem duhovite opaske. Nekad mi jesi duhovit, a nekad nisi. Sve u svemu ocito je da rjesavas neke svoje frustracije ovdje. Nisi jedini pa nije to nista cudno. No smijesno mi je da vi svi stariji likovi, puni mudrosti i zivotnog iskustva, pricate toliko o nekom napuhanom lažljivcu poput mene. Jel ste to zapalili vatricu i sjeli u krug, ili kako? Svako sa svakim u PP top
Cuj to???Nisi vidio da sam zaljubljena...
Ne u mad maxa...Cuj to???
U madmaxa?
Iz ovog miljea ili ?Ne u mad maxa...
U jednog zestokog momka velikog srca... Pise ti gore sve..
Merci madmaxMa Mad ostavlja takav dojam tj previse se opravdava... Preozbiljno shvaca...
Ali... Kad mi je bilo stvarno lose, Mad mi je u pp poslao poruku jel sve ok... Iako mu nisam smjela reci o cemu se radilo moram to reci i hvala mu.. Jbg..
Recimo da da... Ali nismo zajedno... Ali to nema veze..Iz ovog miljea ili ?
Jel se krešete barem ili...nemam pojma...izvan igre sam...Recimo da da... Ali nismo zajedno... Ali to nema veze..
Meni si cool i rekla sam vec prije 10 ak dana da ti se nije dala ni prilika vec odmah bombe , al na to smo navikli u birtiji da svak svakoga ... U redu je ako se ljudi ne poklope i ne sloze pa makar i da je forum u pitanju ,meni si drag i sasvim u redu sto sam ti vec i rekla eto ako ti ista znaciSto bi ja sad trebao s tom informacijom sto nisam sjeo svim navedenim ljudima. Za dvojicu me boli kurac 100 posto, takodjer oni nisu ni meni sjeli. No i dalje nilad nisam prvi nikom ni jednu ruznu rijec uputio dok oni nisu poceli mene jebat. Za ostale navedene mi je zao, cisto jer su meni oni ok i dragi i nemam nikakav problem s njima, osim Sombrera da koji me takodjer prvi spomenuo u negativnom kontekstu.
No recimo Dida i ja sam nesto primjetio oko tebe, recimo imas problem s jako puno ljudi. Imas svima stalno nesto pametno za reci, ili baciti kvazi uvredu pod okriljem duhovite opaske. Nekad mi jesi duhovit, a nekad nisi. Sve u svemu ocito je da rjesavas neke svoje frustracije ovdje. Nisi jedini pa nije to nista cudno. No smijesno mi je da vi svi stariji likovi, puni mudrosti i zivotnog iskustva, pricate toliko o nekom napuhanom lažljivcu poput mene. Jel ste to zapalili vatricu i sjeli u krug, ili kako? Svako sa svakim u PP top
Jbg. Moramo pamtit kad je netko bio uz nasMerci madmax
Pomozite vi prvo sebi, ja sam skroz ok. Kao sto sam vec rekao, znam tocno ko mi se obraca kroz zajebanciju, a ko je isfrustrirano ljudsko govno. Isto tako komuniciram natrag ako mi se tako netko obrati. Prvo nije bilo dobro jer nisam pisao recenzije, onda kada sam ih poceo pisati, opet ne valja. U kome je tu problem?Ljudi su ti samo pokušavali pomoći, i Sig ti je par puta pokušala reći da ti je feeling za zajebanciju nikakav...ja ću na idućem forumskom vijeću staraca predložiti da tvoj slučaj stavimo ad acta.
Hvala ti i takodjerMeni si cool i rekla sam vec prije 10 ak dana da ti se nije dala ni prilika vec odmah bombe , al na to smo navikli u birtiji da svak svakoga ... U redu je ako se ljudi ne poklope i ne sloze pa makar i da je forum u pitanju ,meni si drag i sasvim u redu sto sam ti vec i rekla eto ako ti ista znaci
Ja cistim bube i zohare u svom podrumu a evo ima bit i da sam neciji prst napipala u mraku ( siromasna san i sparam struju po noci pa sve radim u mraku iza 20 sati ) aaa za druge sto rade ne znamJel se krešete barem ili...nemam pojma...izvan igre sam...
Trenutno se ne kresemo ako ista znaciJel se krešete barem ili...nemam pojma...izvan igre sam...
Nema ljubavi, nema sexa...sta baljezgas i ti???Trenutno se ne kresemo ako ista znaci
Ljubavi ima... Ali nije ostvariva... Ali totalno nebitno... I dalje je tuNema ljubavi, nema sexa...sta baljezgas i ti???
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|