Sisata i guzata
Well-known member
Sta smo sad svi Ana....Dok se spomene pravljenje djeteta ...evo odmah se pojavljuju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta smo sad svi Ana....Dok se spomene pravljenje djeteta ...evo odmah se pojavljuju...
Neće. Zadnji put pio 6.7 to je bilo sad prije 7 dana , al ajd bio mi rođendan pa dobro. Poslje toga ništa, a prije tog se i ne sjećam kad sam alkohol okusio. Nisam ja baš veliki kroner ja sam više za seks I tako toMislis da ćeš biti brži od Mad Maxa ili Mange...Venti se sigurno neće gurati...on je pristojan..winn69 je opasan, on ulijeće u rupe ko muva bez glave...Jura nije, njegovi će past od alkohola...
Opet mutiš sa tarot kartamaJa predlazem Patka..djete ce cijeli zivot provest u veselju...
MadMax Road Warrior ili Fury Road, kako se god okrene da jedino me Manga moze presticiMislis da ćeš biti brži od Mad Maxa ili Mange...Venti se sigurno neće gurati...on je pristojan..winn69 je opasan, on ulijeće u rupe ko muva bez glave...Jura nije, njegovi će past od alkohola...
Patak ne nastavlja sorryJa predlazem Patka..djete ce cijeli zivot provest u veselju...
Na zadnjem sastanku forumaša smo za jednu točku imali tebe i tvoj slučaj...unisoni zaključak je da da se pretjerano trudiš da ispadneš ili ljubazan ili duhovit ili šmeker ili štemer..to na kraju ispadne kontraproduktivno...to ti kaže ovo staro srce što je puno toga vidjelo..Ne moze nas nitko poniziti osim mi sami sebe i to samo ako si to dopustimo. Tako da Krleza je ok ali, nedodirljiv je onaj tko nije ovisan o tudjem odobravanju. MadMax 2021
Lijepo što si počastio...Neće. Zadnji put pio 6.7 to je bilo sad prije 7 dana , al ajd bio mi rođendan pa dobro. Poslje toga ništa, a prije tog se i ne sjećam kad sam alkohol okusio. Nisam ja baš veliki kroner ja sam više za seks I tako to
Ti ne da si.fulao nogomet ti si i galaksijuMislis da ćeš biti brži od Mad Maxa ili Mange...Venti se sigurno neće gurati...on je pristojan..winn69 je opasan, on ulijeće u rupe ko muva bez glave...Jura nije, njegovi će past od alkohola...
Daleko mi Split skupo bi me ta piva došlaLijepo što si počastio...
Pa Ana mi je draža od tebeDok se spomene pravljenje djeteta ...evo odmah se pojavljuju...
Drago mi je da sam bio jedna od točaka, i drago mi je da ste dosli do zakljucka. Lijepo je znati da ljudi misle na tebe. No gle ovako da ti/vam olaksam. Ja se ne trudim nista od toga. Ja znam vise nego vrlo dobro tko sam i sto sam. I ja sam sve to sto si naveo. I za svakog od vas sam samo ono sto vi saljete meni. Ima tu ljudi koji to vrlo dobro vide i znaju. Od dobrog do loseg. Eto nadam se da sam ti malo olaksao enigmatiku oko mene.Na zadnjem sastanku forumaša smo za jednu točku imali tebe i tvoj slučaj...unisoni zaključak je da da se pretjerano trudiš da ispadneš ili ljubazan ili duhovit ili šmeker ili štemer..to na kraju ispadne kontraproduktivno...to ti kaže ovo staro srce što je puno toga vidjelo..
Kažu mi kolege da zna biti zanimljivo na bazenu u Utrinama...pivo, pizze i šetajuće pice...Daleko mi Split skupo bi me ta piva došla
Usamljen si?Kažu mi kolege da zna biti zanimljivo na bazenu u Utrinama...pivo, pizze i šetajuće pice...
Što ga ti znaš glumitiKažu mi kolege da zna biti zanimljivo na bazenu u Utrinama...pivo, pizze i šetajuće pice...
Za početak poradi malo na pojmu subjektivno.Drago mi je da sam bio jedna od točaka, i drago mi je da ste dosli do zakljucka. Lijepo je znati da ljudi misle na tebe. No gle ovako da ti/vam olaksam. Ja se ne trudim nista od toga. Ja znam vise nego vrlo dobro tko sam i sto sam. I ja sam sve to sto si naveo. I za svakog od vas sam samo ono sto vi saljete meni. Ima tu ljudi koji to vrlo dobro vide i znaju. Od dobrog do loseg. Eto nadam se da sam ti malo olaksao enigmatiku oko mene.
Nema potrebe, dovoljno sam ja objektivan, koliko si i ti subjektivan o meni.Za početak poradi malo na pojmu subjektivno.
Meni Dida baca malo na Sean Conerya, na taj tip muskarca.Jbt Kozjak Glumiš bolje od holivud zvijezda
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|