Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zastooo...ma bitna je kvantiteta teksa kvaliteta je precjenjena
A kako skupiti bonus i doći do free perioda?ma bitna je kvantiteta teksa kvaliteta je precjenjena
kvaliteta je za pedereZastooo...
Ja bih radije rijetko a kvalitetno...
uhhhh,,,,,ti si neki stručnjak?..ne kužim vas koji ne ližete....zašto uopće poshjećujete curke?....ne kužim ni tipove kojima je zadovoljstvo samo gurnut kurac u pičku....tako ga možeš i u tetrapak stavit a to bar ne plaćaš ondajack je napisao(la):
Žene koje nude svoje seksualne usluge za novce nije ti pametno lizati.
Radis jedno pises drugoZastooo...
Ja bih radije rijetko a kvalitetno..
Jel to onda imam popust Pitam za PatkaZastooo...
Kod mene je rijetko i loše...biće i do mene...Zastooo...
zlatno pravilo kaže"nikad ne vjeruj ženi koja laže"uhhhh,,,,,ti si neki stručnjak?..ne kužim vas koji ne ližete....zašto uopće poshjećujete curke?....ne kužim ni tipove kojima je zadovoljstvo samo gurnut kurac u pičku....tako ga možeš i u tetrapak stavit a to bar ne plaćaš onda
Preneseno sa teme 69...svašta majka rodi...
Uptrijebila je riječ radije...što ne znači da joj se želja i ostvaruje...Radis jedno pises drugo
Ili ti je rijetko svaki dan?
Koliko posto da ga je ovaj forumaš gurao u tetrapak?zlatno pravilo kaže"nikad ne vjeruj ženi koja laže"
Jaaa?? Svaki dan? Boze neee...to sam jedva sa 20 god izdrzala....Radis jedno pises drugo
Ili ti je rijetko svaki dan?
Istina....Uptrijebila je riječ radije...što ne znači da joj se želja i ostvaruje...
A ti mislio platit...?Jel to onda imam popust Pitam za Patka
Gemišt uvjekA ti mislio platit...?
I sta je popust... Kafa bez mlijekaGemišt uvjek
Tel: 064/677-677
|
|
|
|