zar ne bi trabala što kraće ako znaš znaje?Kod mene svaka dugo traje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar ne bi trabala što kraće ako znaš znaje?Kod mene svaka dugo traje
Ne volim kratkozar ne bi trabala što kraće ako znaš znaje?
znanjezar ne bi trabala što kraće ako znaš znaje?
Ja mirim fibru i ne znam jel prošlo 3 ili 10 minuta...on jebe i zna jel bilo 10 ili 15...svaka čast.I stopaj koliko koja poza traje ,))
Mislio sam možda kod Tiffany ali sad je opet nema na EgeVentura, jel jebes sta ili se samo raspitujes okolo??
Moram se raspitati, volim ići na sigurno.Ventura, jel jebes sta ili se samo raspitujes okolo??
Svi bi htjeli ljubimca poput mene vjeruj mi, no samo ga Sig imaSupač, sad imaš 7 mačaka i jednog slatkog novog ljubimca...
Kad si amater Dida, godine nista ne znace, nego realni kilometri. I imam dobar osjecaj za vrijeme da, hvala lijepo. Sljedecu put kad mjeris fibru javi se meni.Ja mirim fibru i ne znam jel prošlo 3 ili 10 minuta...on jebe i zna jel bilo 10 ili 15...svaka čast.
Rekao i ponoviću, ti si čudo. Svaka čast.Kad si amater Dida, godine nista ne znace, nego realni kilometri. I imam dobar osjecaj za vrijeme da, hvala lijepo. Sljedecu put kad mjeris fibru javi se meni.
Hvala Dida, napokon si uvidio i priznao neizbjezno. Vidim i dalje imas grudge s njom. Ja sam mislio da si potpisao kapitulaciju? I to bezuvjetnuRekao i ponoviću, ti si čudo. Svaka čast.
Ne znam kako ova kvazi prodavačica ljubavi to ne vidi pa te stavi na pole position.
Sad se čeka sporazum o nenapadanju, u stilu Molotov-Ribbentrop.Hvala Dida, napokon si uvidio i priznao neizbjezno. Vidim i dalje imas grudge s njom. Ja sam mislio da si potpisao kapitulaciju? I to bezuvjetnu
Pa di si Plovak kuco staraSad se čeka sporazum o nenapadanju, u stilu Molotov-Ribbentrop.
Riješeno, sad se spremamo za Zimski rat.Sad se čeka sporazum o nenapadanju, u stilu Molotov-Ribbentrop.
Ma Markic je zakon...Rekao i ponoviću, ti si čudo. Svaka čast.
Ne znam kako ova kvazi prodavačica ljubavi to ne vidi pa te stavi na pole position.
Pa di si Plovak kuco stara
Tj Maksic... Omaklo mi se..Ma Markic je zakon...
Ako hoćeš jednu priču u pp. Ne mogu javno, privatno je.Radi se o uvjerenju u cinjenicu da sreca prati hrabre...
Dakle... Da bi covjek bio sretan mora vjerovati ljudima.
Da bi covjek vjerovao ljudima mora imati muda.
I ako zajebes tog covjeka koji ti je vjerovao on zna da ce se spasiti, izvuci... Jer ne sumnja u vlastitu procjenu, u svoju sposobnost da se izvuce na povrsinu...
Dakle, rizik je posljedica samouvjerenosti, a nepovjerenje nedostatak iste... Iz te samouvjerenosti ce proizaci na kraju da dobijes sto zelis jer si se odvazio na taj potez, bilo privatni bilo poslovni..
Ovo razmisljanje uzrokovano je malim nocnim razgovorima sa jednim frendom...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|