D
Deleted member 4720
Guest
Bravojebem po kućama ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravojebem po kućama ^^
Bolje nemoj... Ne zanima me nista privatno... Ne samo o tebi, o bilo kome...Ako hoćeš jednu priču u pp. Ne mogu javno, privatno je.
A dobro ako nećeš. Zanimljivo je, u vezi tvog posta.Bolje nemoj... Ne zanima me nista privatno... Ne samo o tebi, o bilo kome...
Ne bih hvala... Ja bi mogla deset knjiga napisat al nikad neke stvari necete saznat.. Privatne se stvari ne govore u ovom posluA dobro ako nećeš. Zanimljivo je, u vezi tvog posta.
Jel.tajnica još na moru?Svi bi htjeli ljubimca poput mene vjeruj mi, no samo ga Sig ima
Sta ima Patak kuco stara...Jel.tajnica još na moru?
Pelinkovac maliSta ima Patak kuco stara...
Kako karte služeSta ima Patak kuco stara...
Jel malo rano za pelinkovac...Pelinkovac mali
Ma nikako...pocele me izdavati...Kako karte služe
Sta ima Patak kuco stara...
A ne ne treba drmnuti jedan poslije posla zbog balansa da Gorčinu spereJel malo rano za pelinkovac...
Pa da se prebaciš na nešto drugo sad sve prolazi horoskop grah samo treba znati lagatiMa nikako...pocele me izdavati...
To je na biljnoj bazi nije kemijanjeJel malo rano za pelinkovac...
Izgleda da mi je preostala samo baustela...ili cistoca ako imadnem srecu da me prime...Pa da se prebaciš na nešto drugo sad sve prolazi horoskop grah samo treba znati lagati
Pa to je častan.posaoIzgleda da mi je preostala samo baustela...ili cistoca ako imadnem srecu da me prime...
Pa naravno..zato kazem ako imadnem srecu da me prime...Pa to je častan.posao
Pa u deficitarnim zanimanjima nemaš šta brigati pa ne natječeš se za pomočnika od pomočnikaPa naravno..zato kazem ako imadnem srecu da me prime...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|