Sisata i guzata
Well-known member
A da a sta je samnomE samo onda ja osta ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da a sta je samnomE samo onda ja osta ...
Pa jel dogovoreno da te zeni maserka split...a ja crnogorski kum ..nemoj kazati da nevrijedi...A da a sta je samnom
a tko će im djecu pravit? nemože kum valjdaPa jel dogovoreno da te zeni maserka split...a ja crnogorski kum ..nemoj kazati da nevrijedi...
Forumasi...a tko će im djecu pravit? nemože kum valjda
a tko će im djecu pravit? nemože kum valjda
Al bi bila guzva do Solina red..Forumasi...
Najbolje in vitro...zamiješa se sperma od svih pa šta uvate...bolesniji sam od Bacha...Forumasi...
Pomalo gena od svihNajbolje in vitro...zamiješa se sperma od svih pa šta uvate...bolesniji sam od Bacha...
ja svoju nedam moja se odmah hvataNajbolje in vitro...zamiješa se sperma od svih pa šta uvate...bolesniji sam od Bacha...
A joj nasto bi to licilo ...Pomalo gena od svih
A ja sam miran ja tog vise nemam...ja svoju nedam moja se odmah hvata
Mislis da ćeš biti brži od Mad Maxa ili Mange...Venti se sigurno neće gurati...on je pristojan..winn69 je opasan, on ulijeće u rupe ko muva bez glave...Jura nije, njegovi će past od alkohola...ja svoju nedam moja se odmah hvata
Polako se krug suzava...Mislis da ćeš biti brži od Mad Maxa ili Mange...Venti se sigurno neće gurati...on je pristojan..winn69 je opasan, on ulijeće u rupe ko muva bez glave...Jura nije, njegovi će past od alkohola...
A Big Joe... Eee...Mislis da ćeš biti brži od Mad Maxa ili Mange...Venti se sigurno neće gurati...on je pristojan..winn69 je opasan, on ulijeće u rupe ko muva bez glave...Jura nije, njegovi će past od alkohola...
Zvat cu te za 10 godinaja svoju nedam moja se odmah hvata
Ne moze nas nitko poniziti osim mi sami sebe i to samo ako si to dopustimo. Tako da Krleza je ok ali, nedodirljiv je onaj tko nije ovisan o tudjem odobravanju. MadMax 2021Čovječe, sjeti se da si ravan onome pred kim se ponizuješ, i ne ponizuj se! Hodaj uspravno, ne plači pred tuđim vratima, jer iza tih vrata za tebe nema nikoga, pljusni i pljuni, ali se ne ponizuj.
Miroslav Krleža
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|