D
Deleted member 4720
Guest
Ovo je najljepse sto si mi ikada rekla i zato evo me. Tu s odmah kad si tako dragaMadMax ljubaviii... Gdje si....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je najljepse sto si mi ikada rekla i zato evo me. Tu s odmah kad si tako dragaMadMax ljubaviii... Gdje si....
Nedostajao si mi...Ovo je najljepse sto si mi ikada rekla i zato evo me. Tu s odmah kad si tako draga
Mislim da je to nemoguce. Tu smo svi, samo smo se malo pritajili kao i tiSvi ste me zaboravili
Hvala ti i ti namaNedostajao si mi...
Kako si? Jel sve pod kontrolom?Nedostajao si mi...
Hvala sto brines... A evo sad jeste...Kako si? Jel sve pod kontrolom?
Ljestvicu jada postavljaš na neslućene visine...sramoto muškog roda.Ovo je najljepse sto si mi ikada rekla i zato evo me. Tu s odmah kad si tako draga
Drago mi je sto si tuHvala sto brines... A evo sad jeste...
DidaaLjestvicu jada postavljaš na neslućene visine...sramoto muškog roda.
Ajmo pali, štura, vozi odakle si došla.
Jebi ga Dida, kao prvo nisam zlopamtilo. Sto je ocito jer i s tobom pricam i dalje. Kao drugo, Sig mi je draga, ma sto ona mislila tu i tamo o meni. Kao trece ljubav je uvijek jaca od mrznje.Ljestvicu jada postavljaš na neslućene visine...sramoto muškog roda.
Tu sam kad god je bitnoDrago mi je sto si tu
Mene sram što te znam makar i preko foruma.Jebi ga Dida, kao prvo nisam zlopamtilo. Sto je ocito jer i s tobom pricam i dalje. Kao drugo, Sig mi je draga, ma sto ona mislila tu i tamo o meni. Kao trece ljubav je uvijek jaca od mrznje.
I to je u redu. Mene nije sram, niti sto me ti znas, niti sto ja tebe znam. Dida samo ljubav, otvori svoje staro srce pod stare dane, jer to je jedino sto vrijedi u ovom svijetu.Mene sram što te znam makar i preko foruma.
Koji ti je kurac? Nisu ti ovo pjesnički susreti u Lukovdolu. Ovo je forum o kurvama i onima koje misle da to jesu.I to je u redu. Mene nije sram, niti sto me ti znas, niti sto ja tebe znam. Dida samo ljubav, otvori svoje staro srce pod stare dane, jer to je jedino sto vrijedi u ovom svijetu.
Drag si ti decko, i tolerantan... Svaka castI to je u redu. Mene nije sram, niti sto me ti znas, niti sto ja tebe znam. Dida samo ljubav, otvori svoje staro srce pod stare dane, jer to je jedino sto vrijedi u ovom svijetu.
Falio si mi Dida, al samo skoroKoji ti je kurac? Nisu ti ovo pjesnički susreti u Lukovdolu. Ovo je forum o kurvama i onima koje misle da to jesu.
I oprosti sto sam bila grubaDrag si ti decko, i tolerantan... Svaka cast
Hvala ti, vjerovala ili ne al znaci mi to sto si napisala.Drag si ti decko, i tolerantan... Svaka cast
Sve oprosteno prije nego je i izreceno. Nema u mom srcu mjesta za pravu ljutnju.I oprosti sto sam bila gruba
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|