D
Deleted member 4720
Guest
Ovo je najljepse sto si mi ikada rekla i zato evo me. Tu s odmah kad si tako dragaMadMax ljubaviii... Gdje si....
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je najljepse sto si mi ikada rekla i zato evo me. Tu s odmah kad si tako dragaMadMax ljubaviii... Gdje si....
![]()
Nedostajao si mi...Ovo je najljepse sto si mi ikada rekla i zato evo me. Tu s odmah kad si tako draga![]()
Mislim da je to nemoguce. Tu smo svi, samo smo se malo pritajili kao i tiSvi ste me zaboravili![]()
Hvala ti i ti namaNedostajao si mi...![]()
Kako si? Jel sve pod kontrolom?Nedostajao si mi...![]()
Hvala sto brines... A evo sad jeste...Kako si? Jel sve pod kontrolom?
Ljestvicu jada postavljaš na neslućene visine...sramoto muškog roda.Ovo je najljepse sto si mi ikada rekla i zato evo me. Tu s odmah kad si tako draga![]()
Drago mi je sto si tuHvala sto brines... A evo sad jeste...
![]()
DidaaLjestvicu jada postavljaš na neslućene visine...sramoto muškog roda.
Ajmo pali, štura, vozi odakle si došla.
Jebi ga Dida, kao prvo nisam zlopamtilo. Sto je ocito jer i s tobom pricam i dalje. Kao drugo, Sig mi je draga, ma sto ona mislila tu i tamo o meni. Kao trece ljubav je uvijek jaca od mrznje.Ljestvicu jada postavljaš na neslućene visine...sramoto muškog roda.
Tu sam kad god je bitnoDrago mi je sto si tu![]()
Mene sram što te znam makar i preko foruma.Jebi ga Dida, kao prvo nisam zlopamtilo. Sto je ocito jer i s tobom pricam i dalje. Kao drugo, Sig mi je draga, ma sto ona mislila tu i tamo o meni. Kao trece ljubav je uvijek jaca od mrznje.
I to je u redu. Mene nije sram, niti sto me ti znas, niti sto ja tebe znam. Dida samo ljubav, otvori svoje staro srce pod stare dane, jer to je jedino sto vrijedi u ovom svijetu.Mene sram što te znam makar i preko foruma.
Koji ti je kurac? Nisu ti ovo pjesnički susreti u Lukovdolu. Ovo je forum o kurvama i onima koje misle da to jesu.I to je u redu. Mene nije sram, niti sto me ti znas, niti sto ja tebe znam. Dida samo ljubav, otvori svoje staro srce pod stare dane, jer to je jedino sto vrijedi u ovom svijetu.
Drag si ti decko, i tolerantan... Svaka castI to je u redu. Mene nije sram, niti sto me ti znas, niti sto ja tebe znam. Dida samo ljubav, otvori svoje staro srce pod stare dane, jer to je jedino sto vrijedi u ovom svijetu.
Falio si mi Dida, al samo skoroKoji ti je kurac? Nisu ti ovo pjesnički susreti u Lukovdolu. Ovo je forum o kurvama i onima koje misle da to jesu.
I oprosti sto sam bila grubaDrag si ti decko, i tolerantan... Svaka cast
Hvala ti, vjerovala ili ne al znaci mi to sto si napisala.Drag si ti decko, i tolerantan... Svaka cast
Sve oprosteno prije nego je i izreceno. Nema u mom srcu mjesta za pravu ljutnju.I oprosti sto sam bila gruba![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|