Sisata i guzata
Well-known member
Znas da nema ni kod mene... Samo ruzna i bespotrebna zajebancija jbg...Sve oprosteno prije nego je i izreceno. Nema u mom srcu mjesta za pravu ljutnju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas da nema ni kod mene... Samo ruzna i bespotrebna zajebancija jbg...Sve oprosteno prije nego je i izreceno. Nema u mom srcu mjesta za pravu ljutnju.
Znam, svi pretjeramo ponekad a bez razloga zapravo. No eto lijepo od oboje da imamo i ovu crtu u sebi koja je puno vrijednija i bitnija od ove lose crteZnas da nema ni kod mene... Samo ruzna i bespotrebna zajebancija jbg...
Didu bi jedna Brazilka odmah oraspolozila u to sam siguranJos da Didu oraspolozimo...
Dajte Brazilku na moj racun...Didu bi jedna Brazilka odmah oraspolozila u to sam siguran
Definitivno se slazem, i nece biti vise takve vrste grubih bespotrebnih provokacija...Znam, svi pretjeramo ponekad a bez razloga zapravo. No eto lijepo od oboje da imamo i ovu crtu u sebi koja je puno vrijednija i bitnija od ove lose crte
Ja te podrzavam u tome 100 posto ❤Definitivno se slazem, i nece biti vise takve vrste grubih bespotrebnih provokacija...
Moze zamene bar Olivera...nisam zahtjevan...Dajte Brazilku na moj racun...
Moze i sestricna njenaMoze zamene bar Olivera...nisam zahtjevan...
A sigorno je 50kn...ali prihvacam daj sta das...Moze i sestricna njena
Nije, u istom su cjenovnom ranguA sigorno je 50kn...ali prihvacam daj sta das...
Stace zena sama u birtji..tjt u kafani...Nije, u istom su cjenovnom rangu
Isti smo pred Bogom svi ranjeni u ljubaviStace zena sama u birtji..tjt u kafani...
I patak ce se ozenit...Ni Patka nema....
E samo onda ja osta ...I patak ce se ozenit...
Eto Sig htjela nehtjela samo ti ja ostade..hajmo se nacugat..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|