maserkasplit
Well-known member
Tako je srce moje ,nemaju pojma kakva je nasa ljubav i svadja i mrznja u istom paketu to su prave strasti a ne ovo gadjanje pederima i supcimaPa to je ljubav šta oni znaju o tome zar ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je srce moje ,nemaju pojma kakva je nasa ljubav i svadja i mrznja u istom paketu to su prave strasti a ne ovo gadjanje pederima i supcimaPa to je ljubav šta oni znaju o tome zar ne
Hehe Patak Đepna venera jest da imaš duge noge ali i moja maca je dugodlaka turkish bijelaPatak vec smo zakljucili da masaze naplaćujem a za seks samo velike igracke ,tako da nemas brige ni za jedno
Nemoj me varat s konobaricamaIdem birtija me čeka a i konobarica neznam.šta mi neke fore dobacuje star sam nikakav.dosadan sam sebi još moram i drugome
Pa neda te Patak ja znam da sam trn u oku ali nemam kamenćic.u cipeliTako je srce moje ,nemaju pojma kakva je nasa ljubav i svadja i mrznja u istom paketu to su prave strasti a ne ovo gadjanje pederima i supcima
Ma kakvi bazeni luksuz i to mi cemo na klupicu il zidic socijalna atmosfera nema vece romantike..san svake zeneUglavnom Maserka samnom gemišt je vrijedniji od bazena sa vodom
Ma daj nema šanse ma idem se napitiNemoj me varat s konobaricama
Ma istina Maserka ali u vodi ima i morskih pasaMa kakvi bazeni luksuz i to mi cemo na klupicu il zidic socijalna atmosfera nema vece romantike..san svake zene
Dzepna *Hehe Patak Đepna venera jest da imaš duge noge ali i moja maca je dugodlaka turkish bijela
Idem ljubavi pusa kiss cmokDzepna *
pa jesam mu napisao da mi je simpatičan? a on nastavio dalje vrijeđtiTako je sombi ne samo prije misec nego i prije .. ja i patka se kvalitetno pokrvimo perje leti na sve strane ... Vas dva se samo pederima i supkom gadjate ... Malo vise to triba dignuti na brutalno il se nemojte uopce svadjat
Ljubavi dovoljno je ponest samo sebe CmokićI tebi patkice ja iden raditi da mogu kupit kinder jaje kad dodjem kod tebe
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|