Kozjak Dida
Well-known member
Mad Max ima score 0-7 dosad u forum fightevima...tako da je rez bio izvjestan...kof na Sombija je pao na 1.02...sad ne znamo tko bi dobio, prekinula si meč, Sombi je vodio sa blagom prednošću
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mad Max ima score 0-7 dosad u forum fightevima...tako da je rez bio izvjestan...kof na Sombija je pao na 1.02...sad ne znamo tko bi dobio, prekinula si meč, Sombi je vodio sa blagom prednošću
Ja zivim na moru danas sam malo u makarskoj. A pičkosituacija je +4Dobar dio nas ovdje je cijelu godinu na moru ili jezeru...a di si na moru? Kakva je pičkosituacija?
I dalje.ne.kužim šta ti glumiš i komeMad Max ima score 0-7 dosad u forum fightevima...tako da je rez bio izvjestan...kof na Sombija je pao na 1.02...
Odlično...a di je FKK u MA...nisam čuo za to dosad...Ja zivim na moru danas sam malo u makarskoj. A pičkosituacija je +4
Miro al piješ dok pišeš?
Ima ti od makarske put krvavice a imas i legendarnu iza osajeva šume između makarske i tucepa... Pa za tu svi znaju kako nisi cuoOdlično...a di je FKK u MA...nisam čuo za to dosad...
Izgleda..ostarilo se pa nabadam...Miro al piješ dok pišeš?
Ja sam orijentiran više na otoke...kad me zanimalo kako izgleda pička, sredinom prošlog stoljeća, išlo se u Ruskamen iza Omiša...ovo je ipak 60 km od Splita...Ima ti od makarske put krvavice a imas i legendarnu iza osajeva šume između makarske i tucepa... Pa za tu svi znaju kako nisi cuo
Al luduje? Kod mene je u karanteni...Patak jel testosteron proradio?
Uf ne smijem tu previse obitavat... Previse vlazim od ovih muskosti... Pa ce ovaj pomislit da nisam s njim samo zbog para...Patak jel testosteron proradio?
Karanteni tebe je blagoslov.toliko jadan ništavan kao ti je dar bitiAl luduje? Kod mene je u karanteni...
a kad Maserka ne voli, zadnji put kad je Patku divljao test je dobio pedaluUf ne smijem tu previse obitavat... Previse vlazim od ovih muskosti... Pa ce ovaj pomislit da nisam s njim samo zbog para...
A vec me zvao da zivimo skupa...Uf ne smijem tu previse obitavat... Previse vlazim od ovih muskosti... Pa ce ovaj pomislit da nisam s njim samo zbog para...
Ne znam na sto da kliknem al nema veze proša voz pise datoteka prevelika..... Ma nebitnoOnda klikni na ovu ikonicu skroz desno...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|