Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je sombi ne samo prije misec nego i prije .. ja i patka se kvalitetno pokrvimo perje leti na sve strane ... Vas dva se samo pederima i supkom gadjate ... Malo vise to triba dignuti na brutalno il se nemojte uopce svadjatmaserkasplit mi kaže da se ne svađam ,a svađala se s patkom mjesec dana. jel tako maserkasplit?
Maserka i Patak frendovi ali tu ljigavost izmeđua kad Maserka ne voli, zadnji put kad je Patku divljao test je dobio pedalu
Ne shvaćaš ti jedan k...c. Obaraš rekorde u porukama. Koliko si ih objavio 10337. I ti kažeš imaš život! AhahahahaJa te shvaćam ali ti ne
U kratkim crticama no comment.OkNe shvaćaš ti jedan k...c. Obaraš rekorde u porukama. Koliko si ih objavio 10337. I ti kažeš imaš život! Ahahahaha
Patak vec smo zakljucili da masaze naplaćujem a za seks samo velike igracke ,tako da nemas brige ni za jednoA i neznam odkuda pomisao na Ms i mene veza je korektna dok ne pređe u apsurd a i ne plačam za seks pičkoljupci
Sve 5 u mene oklagija.največaPatak vec smo zakljucili da masaze naplaćujem a za seks samo velike igracke ,tako da nemas brige ni za jedno
Patak đepna venera sa oklagijom za razvijanje burekaPatak vec smo zakljucili da masaze naplaćujem a za seks samo velike igracke ,tako da nemas brige ni za jedno
Bravo,imamo i slasticara na forumuPatak đepna venera sa oklagijom za razvijanje bureka
A i masažu možeš dobit besplatno Patak nije cicijaPatak vec smo zakljucili da masaze naplaćujem a za seks samo velike igracke ,tako da nemas brige ni za jedno
Ma sve za tebe to što sam socijalni slucaj ne znači da nemaš besplatnu masažuBravo,imamo i slasticara na forumu
Bitno da smo u korektnoj vezi ,te su bolje nego one konkretneA i neznam odkuda pomisao na Ms i mene veza je korektna dok ne pređe u apsurd a i ne plačam za seks pičkoljupci
Hvala Patak imat cu to na umu kad budem dolazila u Istru ,da ne odem bez masaze s oklagijama uskracena za toA i masažu možeš dobit besplatno Patak nije cicija
Da hm zakljućili smoPatak vec smo zakljucili da masaze naplaćujem a za seks samo velike igracke ,tako da nemas brige ni za jedno
Hvala patko srce si ,aj donit cu bar kinder jaje mene su ucili da se nikad ne dolazi mahajuci ( praznih ruku) kod nekog u gosteMa sve za tebe to što sam socijalni slucaj ne znači da nemaš besplatnu masažu
Nismo.. nego zaključiliDa hm zakljućili smo
Nema šanse ako dođeš Patak te izmasira for free bez specijalnih usluga Patak kad stane po diskusu rukama sve poravna ali za tebe da se ovi upitne orijentacije ne zabune a poslije idemo maserka na gemištBitno da smo u korektnoj vezi ,te su bolje nego one konkretne
Hvala Patak imat cu to na umu kad budem dolazila u Istru ,da ne odem bez masaze s oklagijama uskracena za to
Pa to je ljubav šta oni znaju o tome zar neHvala patko srce si ,aj donit cu bar kinder jaje mene su ucili da se nikad ne dolazi mahajuci ( praznih ruku) kod nekog u goste
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|