Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma decku...stvarno niste u redu vas dvoje, prekinete svađu kad je postala zanimljiva... Sig se napalila i otišla klijentu pa jadniku će srce otkazat
Rose trenutnoOvo je SiG kada se napije:
znam zato i kažem...satrat ćeš jadnikaMa decku...
Da znas da ja se samo na agresivne vlazim....
svaka se na to navlaži, neke su svjesne toga neke neMa decku...
To ti ima veze sa pecinom i prvim ljudimasvaka se na to navlaži, neke su svjesne toga neke ne
Ajmo zgriješiti.hahaRose trenutno
Jaoo moramo se jednom napiti za sve svoje grijehe....
Mislim da smo prekriticni prema sebi...
Opet Filozofirate?To ti ima veze sa pecinom i prvim ljudima
Hvala bogu midam agresivanMa decku...
da, zapravo zbog razmnožavanja, muški cijene sise što odražava zdravlje za očuvanje vrste, i kod životinja je tako...To ti ima veze sa pecinom i prvim ljudima
Vidim školovan si filozof jesi i pjesnik možda pitam za Univerzumda, zapravo zbog razmnožavanja, muški cijene sise što odražava zdravlje za očuvanje vrste, i kod životinja je tako...
Svaštada, zapravo zbog razmnožavanja, muški cijene sise što odražava zdravlje za očuvanje vrste, i kod životinja je tako...
Somby voli siseda, zapravo zbog razmnožavanja, muški cijene sise što odražava zdravlje za očuvanje vrste, i kod životinja je tako...
umjetnik sam Patak umjetnikVidim školovan si filozof jesi i pjesnik možda pitam za Univerzum
Čega?umjetnik sam Patak umjetnik
Jel plastelin.u pitanju iliumjetnik sam Patak umjetnik
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|